A APĂRUT CORECTORUL DE… BLOGURI!

Iată ce mesaj primesc de la o cititoare:

„Bună ziua,

Am găsit câteva greşeli de redactare/ortografie pe site-ul dancruceru.ro, sper că nu deranjez, prin remarcarea acestora:

Cuvântul greşit: încălcită
De pe pagina web: http://dancruceru.ro/a-m-r/
Pentru a vizualiza greşeala daţi click aici!
Cuvântul greşit: poveștesc
De pe pagina web: http://dancruceru.ro/cariera/
Pentru a vizualiza greşeala daţi click aici!
Cuvântul greşit: intâmplare
De pe pagina web: http://dancruceru.ro/despre-mine/
Pentru a vizualiza greşeala daţi click aici!

Greşelile de redactare/ortografie întâlnite de un vizitator pe o pagină web pot influenţa în mod negativ impresia acestuia despre proprietarul/firma/instituţia sau organizaţia respectiv(ă).

Voi revizui cu plăcere întregul site și voi căuta să identific toate greșelile de ortografie pentru numai 100 lei + tva.

Mă numesc Elena Radu, am 22 de ani şi sunt studentă la Universitatea din Bucureşti. Încerc să-mi suplimentez banii de buzunar primiţi de la părinţi, printr-o nouă activitate: verific ortografia paginilor web.

Cred că va fi o afacere bună pentru ambele părți. Vizitatorii dvs. nu vor mai întâlni greşeli de ortografie pe site, iar eu voi mai aduna bani de buzunar. Vă pot da factură, bineînţeles, care se va achita doar la finalizarea lucrării.

Dacă doriţi să aflaţi toate greşelile de ortografie ale site-ului dancruceru.ro, dați click aici!

 O zi bună vă doresc,

Elena Radu foto

Elena Radu
Corector web
www.elena.blogcorrector.com

Mi s-a părut genială ideea puştoaicei. E prima oară când aud de ea, poate nu e nouă, dar mie mi s-a părut foarte interesantă.

Tocmai de aceea am zis să o popularizez.

Până la urmă, un student care caută să facă bani în plus cu astfel de idei, mi se pare foarte tare. Bravo ţie, Elena!

Voi ce ziceţi? Ăsta chiar reprezintă un mod fain de a face un ban cinstit. Mă gândesc câţi alţi studenţi se gândesc să muncească aşa şi nu în alte moduri mai puţin legale? Sincer acum!

13 comentarii la „A APĂRUT CORECTORUL DE… BLOGURI!

 1. Foarte interesant si de apreciat, sunt sigura ca foarte multi dintre noi gresim atunci cand vorbim sau scriem, eu fac destule greseli de gramatica si ma rusinez cu asta. Cu siguranta aceasta tanara va avea ce sa corecteze, internetul este plin de persoane care nu stiu sa vorbeasca/scrie corect limba romana.

 2. Nu sunt de acord cu modul ei de abordare, sunt content writeri la tot pasul, de ce nu ar un astfel de job daca este asa de buna nu imi pot explica.
  S-a dat si in ziar, un content writer castiga pana la 20-30 de milioane pe luna, ea cum de nu a prins postul?
  Si eu fac greseli, nu ma deranjeaza cand sunt corectata, insa nu inseamna ca trebuie sa te umileasca cineva de 20 de ori pentru asta.

  • Pe mine nu m-a deranjat abordarea ei. Nu erau greseli mari, ba chiar unele erau intentionat facute de mine. Mi s-a parut, insa, interesanta ideea ei de job. Pana la urma, este o studenta care vrea sa faca un ban in plus, nu sa lucreze full-time asa ceva.
   PS: Multumesc pentru mesaj.

  • Multam Iulian pentru primul mesaj si mai ales pentru continutul lui. Ma gandeam eu ca e o gaselnita la mijloc. Foarte tare!

 3. Am primit si noi acelasi e-mail, intradevar chiar este o idee buna si utila, spun „utila”, deoarece majoritatea e-mail-urilor primite care ajung in „spam” sunt complet neinteresante. Felicitari pentru decizia de a o promova, ar trebui ca acesti oameni care realizeza ceva sa fie mai des adusi in prim-plan !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *