A .M.R. 23: VINE, VINE…. NAŞTEREA!

„Cu deosebită bucurie în suflet, tinerii însurăţei X şi Y vă invită la ceremonia….”.

Cam aşa sună invitaţiile la nuntă. Le cunoaşteţi cu toţii. Ei bine, noi vă invităm la… naştere.

Cu deosebită bucurie în suflet, tinerii viitori părinţi Cristina şi Dan vă invită la naşterea fetiţei lor, care va avea loc luni, 22 august, orele 7.00- 7.30, la spitalul Sanador, Bucureşti!

În fine, dincolo de glumă, ideea este simplă: azi am fost la controlul de 36 de săptămâni şi doctorul a stabilit data naşterii prin cezariană: 22 august. Asta, evident, dacă micuţa noastră nu se va grăbi să ne cunoască mai devreme.

Vă ţin, însă, la curent. De principiu, chefuim pe 22!

24 de comentarii la „A .M.R. 23: VINE, VINE…. NAŞTEREA!

 1. ma bucur mult pentru voi!FELICITARI!!!sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!iar Cristinei ii doresc nastere usoara!

 2. nastere usoara Cristinei, sanatate multa, putere, bucurati-va de ultimele clipe in 2 si de liniste, ca vor veni clipe si mai minunate in 3, dar diferite.
  DARRRRR, ca de obicei, noi femeile ducem greul, nastem, si barbatii chefuiesc, fara noi, pai e corect…NUUUU

 3. Nastere usoara , o fetita sanatoasa, frumoasa si norocoasa ! Si refacere rapida mamei …
  Si apropo…..baiatul meu implineste 3 ani pe 22 august 2011 . .. .
  E o zi speciala …….

  • Foarte tare. Sa speram ca vor serba aniversarile in aceeasi zi. Asta daca nu cumva a noastra nu se hotaraste sa vina mai devreme. Oricum, inca de pe acum, la multi ani baietelului tau!

 4. Ma bucur mult pentru veste! E minunat sa stii ca in cateva zile iti vei cunoaste copilul. Si eu am nascut prin cezariana si a fost grozav! Legat de operatie mie mi s-a parut destul de usor. Emotii, da, am avut, dar cel mai emotionant moment a fost atunci cand mi-am vazut „puiul” prima oara, in timpul operatiei. Te doare un pic dupa ce trece anestezia, dar se fac calmante si cele 2-3 zile de refacere trec imediat. Important este sa te dai repede jos din pat si sa faci miscare. Multa, multa sanatate si asteptam fotografii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *