CEL MAI FRUMOS PAŞTE NEDORMIT!

Da, a fost cel mai frumos Paşte pentru mine! A fost primul Paşte în trei, era evident să fie aşa! N-a înţeles Sophia prea multe din povestea cu cozonacul, cu ouăle şi cu iepuraşul, dar pentru noi a fost minunat. Ea a fost iepuraşul nostru şi ne-a umplut sufletele de bucurie.

Doamne, dar a fost şi tare obositor! Asta pentru că am făcut Paştele acasă, doar noi trei. Implicit, doar noi, părinţii, ne-am ocupat de Sophia. Ne-am mai ocupat şi în trecut, de foarte multe ori, dar, de curând, Sophia s-a transformat. A devenit foarte afectivă, foarte lipicioasă, poate şi foarte alintată. Vrea tot timpul să stea în braţele mele sau ale Cristinei. În plus, noaptea, pitica se trezeşte la fiecare două ore. Nu ştim de ce, mai ales că ea era un copil care dormea toată noaptea. Ei bine, acum, se trezeşte şi, imediat, se ridică din pătuţ şi plânge. Strigă după noi, vrea „LOVE”, mult „LOVE”.

Noi o iubim enorm şi o cocoloşim imediat, dar, după două- trei repetări dintr-astea nocturne, am devenit doar niştee zombi.  Drăgăstoşi, într-adevăr, dar… zombi.

PS: Acum, Sophia doarme. Altfel ne-am fi bătut pe laptop. Eu să scriu, ea să-mi scoată tastele! 🙂

6 comentarii la „CEL MAI FRUMOS PAŞTE NEDORMIT!

  1. :)))) Ce dragut ….foarte simpatic …
    Dar aveti grija cu cocoloseala ;)) 😛 …E normal sa o acoperiti cu muuulta dragoste si sa o cocolositi mereu pt k o iubiti , dar copiii sunt foarte inteligenti si ne gasesc repede slabiciunile pt ei

  2. Daaa….stiu cum e cu trezitul asta nocturn….si eu sunt zombi de vreun an:)) deja…..nu am mai dormit o noapte fara sa ma trezesc deloc,de cand am fost insarcinata:)))adica, acum 1 an si jumatate aproape….dar sa vedeti cum va obisnuiti….si sa dea Dumnezeu sa nu aveti nopti „mega-albe” din cauza dintilor….atunci sa vezi stres si oboseala……dar e asa de frumos, vorba ta:))

    • Pana acum, i-au iesit doi dintisori. Asta a fost usor. Nu a avut febra, nu a avut dureri. De cateva zile, insa, nu mai doarme prea bine. Poate ca ii ies altii, care ii provoaca mai multe dureri. Nu stiu, vom vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *