CONCEDIU, HERE I COME!

Mâine seară, voi fi în acest loc şi îmi voi aplica un „tratament” special: sangria, cerveza con limon- bere cu lămâie, tapas- gustări autohtone, hamon- jambon şi multe alte delicatese locale.

Asta pentru că plec în CONCEDIUUUUUUUUUU! Zece zile de răsfăţ, odihnă, călătorii, vizite prin împrejurimi şi… soare! Mult soare îmi doresc, mai ales că, săptămâna aceasta, au fost acolo aproape 30 de grade Celsius. Prognoza pentru săptămâna următoare nu este prea frumoasă, se anunţă ploi, dar sper să aducem noi românii soarele pentru spanioli. 🙂 Oricum, nimic nu mă va opri să mă relaxez.

Ştiu că vă întrebaţi „Dar Sophia?”. Ei bine, am stat şi ne-am gândit mult şi am decis să o lăsăm acasă cu bunicile. Asta pentru că ar trebui să o chinuim două ore prin aeroport, patru ore în avion şi alte două ore pe drum, cu maşina. Asta doar la dus. Ar mai fi şi întoarcerea. Cred că ar fi prea mult pentru un copilaş de doar şapte luni.

Ne va fi foarte greu, ni se va face dor zilnic de ea, dar vom comunica prin telefon şi pe internet. Bunicile au învăţat să folosească messengerul special şi ne vom vedea zilnic.

În plus, şi noi, precum cuplu, avem nevoie de o vacanţă. Cei care sunt, deja, părinţi ştiu că apariţia unui copil este un eveniment minunat, dar şi foarte greu pentru adulţi. La noi ar fi primul concediu din ultimii doi ani şi da, recunosc, avem nevoie de un respiro, de o vacanţă în care să ne încărcăm bateriile. Ne vom întoarce cu forţe proaspete ca să-i facem toate hatârurile Sophiei Maria.

Iar vouă, cititorilor acestui blog, vă promit că vă ţin la curent cu peripeţiile din vacanţă. Mai un scurt articol aici, mai o poză pe http://www.facebook.com/DANCRUCERUOFICIAL.

Până atunci vă întreb dacă vă place Sevilla- Sevilia? Aţi fost acolo? Ce spuneţi, însă, despre hamon, cerveza con limon şi despre sangria? Cum vi se par?

19 comentarii la „CONCEDIU, HERE I COME!

  1. Ehhhh seara asta o sa beau si eu Sangria(dar nu in spania ci la Roma)….iar berea cu lamaie imi place foarte mult(lamaia mai schimba putin gustul amar al berii), desi berea nu este chiar favorita mea.Va urez sa aveti o vacanta placuta si odihnitoare, cat despre Sophia nu va faceti griji ca va fii pe maini foarte bune!

    • Multumim. Nu ne facem griji decat de dorul pe care il vom simti noi. Sophia este pe maini foarte sigure.

  2. concediu placut.Sper sa te distrezi cat mai bine si sa profiti din plin de concediu.In legatuta cu Sophia foarte bine…doar pentru ce sunt bunicii:))

  3. Ce sa-ti spun decat vacanta placuta si astept parerile tale,nu de alta dar in mai plec si eu la Barcelona,, asa ca distractie placuta!

    • Multumesc. Iti povestesc despre Sevilla, dar inteleg ca Barcelona este altceva. Oricum, numai laude am primit despre Barcelona. Cred ca poti sa te duci linistita, va fi superb.

  4. Noi facem „SCOALA ALTFEL”saptamina care vine,iar voi” FAMILIA ALTFEL”.Distractie placuta!Va asteptam ACASA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *