CUM SĂ TRECI DE LA JACK LA PAMPERS?!

Jack Daniels şi Pampers sunt două branduri care definesc viaţa bărbatului. Cred că ar mai fi şi Viagra, dar asta mult mai târziu! 🙂

Ideea e relativ simplă: Jack te însoţeşte peste tot în perioada maximă de masculinitate şi Pampers îi pune capăt. Cel puţin asta susţin unii dintre bărbaţi. Nu şi eu, Doamne, fereşte, eu nu!

Oricum, trecerea de la un brand la altul se face rapid. Cam în nouă luni, renunţi la alcooale şi te apuci de schimbat scutece! Bine, mai ai o răbufnire, dar de foarte scurtă durată! Atunci când trebuie să dai de băut prietenilor că ţi-a născut soţia!

Se întâmplă, însă, o singură seară, când te reîntâlneşti cu marea iubire! O priveşti, chiar îi arunci şi un zâmbet, dar foarte rapid, să nu vadă prietenii că, deja, îi duci dorul. Pui mâna pe ea, aproape că o mângâi. Ştii că trebuie să te desparţi de ea. Relaţia voastră a ajuns la sfârşit. Nu e vina nimănui. Ea ţi-a fost mereu fidelă şi tu i-ai fost credincios ei. Pur şi simplu trebuie să vă despărţiţi. Aşa e viaţa. Ţi-ai găsit pe cineva mai bun. Pentru ea e imposibil să înţeleagă! O părăseşti pe ea, cea care ţi-a adus plăceri unice, pentru un pampers mirositor, poate chiar scârbos.

Şi, totuşi, o faci! O faci nu pentru că te obligă cineva, ci pentru că firea ta s-a schimbat cu totul. Acum nu mai concepi să ieşi cu băieţii, să împărţiţi o sticlă de Jack şi să vă aşterneţi pe filozofeli. Acum, stai lângă copilul tău, îi zâmbeşti lui, îl mângâi pe el. Şi îi schimbi şi pampersul când e nevoie. Îl schimbi fără pic de jenă sau de scârbă, ci îl schimbi cu mare drag. I-ai schimba o mie de pamperşi dacă ar fi nevoie, numai să-ţi ştii copilul sănătos şi fericit.

Aşa că îţi spun „Adio, dragă Jack! A fost frumos! Dar, acum este superb cu Pampers!”.

PS: ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET ŞI TREBUIE TRATAT CA ATARE!

8 comentarii la „CUM SĂ TRECI DE LA JACK LA PAMPERS?!

  1. ce treaba are pampersu’ cu J & B , baietica! poarta- te ca un barbat, nu ca o muratura ca devii libidions si infantil! credeam ca doar femeile renunta sa fie femei dupa nastere. ce are una cu alta, cu identitatea ta de barbat. si sa nu-mi vii cu gretosenii ca timp de 13 ani mi s-a spus de-o mie de ori sa-mi traiasca , copiii – doi baieti si-o fata si sunt falnici, sanatosi, frumosi si destepti. treaba ta e sa fii barbat si de asta are nevoie si femeia ta care are treburile ei de femeie. asta nu inseamna ca tu stai in carciumi si ea nu mai poate de treaba. ca s-au inventat acum cate cinci bone la un copil, 15 tipuri de pampersi, 50 de lapte praf, masina de spalat, superbiberonul. fii barbat tinere, nu mai da din codita ca un catelandru ~!

    • Domnule Decebal, va multumesc din suflet pentru gandurile bune adresate. Ma gandesc foarte serios sa cumpar de la dvs niste testosteron. Se pare ca aveti de dat la toata lumea. Cu cat dati kilogramul?

  2. ai suficient, Dane ! o dovada in plus e atitudinea ta fata de mesaj. ca nu l-ai sters! unul infantil, arogant si cu aere de vedeta s-ar fi simtit ofuscat si l-ar fi sters si banat! ai ales o femeie care cel putin pare desteapta, fina, calda, blanda, feminina. nu o mondena, nu o siliconata, nu o „vedeta de carton”. si mai ai si-o fetita! brava barbat! mai plimba testosteronu’ ala din cand in cand si pe la un J & B. are alt gust acum, te asigur!
    sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

  3. Respect ! Ce ne-o fi trebuit sa ne risipim testosteroanele pe national arena ?!? mai bine stateam fara bilet acasa si aveam voie si la un J & B !

    • Sa stii ca mi-a parut rau ca m-am dus pentru meci. Totusi, a fost un eveniment istoric care merita bifat la vazut. Atmosfera a fost de poveste, eu unul n-am mai vazut o galerie atat de fabuloasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *