DE CE LE PLAC BĂRBAŢILOR FEMEILE: PENTRU CĂ SE ASEAMĂNĂ CU MAŞINILE! :)

Ştiu că, doar după ce au citit titlul articolului, multe dintre femei vor să arunce, deja, cu pietre în mine.

Dar chiar aşa este. Noi, bărbaţii, avem minţi bolnave! Ăştia suntem! Şi, hai nu toţi, dar mulţi dintre masculi prefără maşina şi nu iubita!

De câte ori ţi-ai auzit soţul spunând, într-o zi superbă de duminică, „Mă duc să spăl maşina!”, în loc să te scoată pe tine la o cafea, în oraş? Sau de câte ori a spus „Acum, trebuie să-i fac schimbul de ulei! Amânăm cumpăratul perdelelor pentru luna viitoare!”. Şi multe, multe alte exemple.

În plus, bărbaţii îşi aleg femeile, aşa cum îşi aleg maşinile. Aproape toţi, iar excepţiile nu fac altceva decât să întărească regula, preferă „sportivele”. Maşinile „focoase”, „atrăgătoare”, „să-ţi ia ochii”, „puternice”, „să le lase pe toate în urmă”. Exact aşa îşi vor şi femeile, nu?

Mulţi dintre noi visează chiar la unele „tunate”. Cu spoiler nou, cu sistem audio beton, cu jante late. La fel ca şi la femei. Să-mi spună mie un bărbat că nu-i place tunningul finuţ la o femeie! Hai să fim serioşi!

Şi mai e ceva: atunci când se însoară, bărbatul îşi ia… remorcă! Hm! Apoi, începe să plătească taxe de înmatriculare sau de poluare, rovignetă, impozit etc! Zilnic sau lunar, în funcţie de solicitările ei. Este exact ca şi la maşini! Amândouă… consumă! Au nevoie de întreţinere, de „polish”! 🙂 Iar acestea costă în funcţie de… tipul „maşinii”. Dacă e mai nouă, mai fiţoasă, dacă vrea tunning, dacă vrea la mare, la munte, la Paris, bărbatul consumă mai mult! Na, maşină nouă şi şmecheră, costuri mari. Dacă bărbatul îşi permite doar o „rablă”, asta e. O duce la pădure, la un mic, sau la reducere, pe litoralul nostru. În plus, o mai „birjăreşte” şi în curte, ca să nu dea mulţi bani la service!

Iar, la toate gândurile astea masculine, femeile răspund sec: „Bărbaţii sunt nişte… porci!”. Şi, totuşi, ne iubiţi! 🙂

20 de comentarii la „DE CE LE PLAC BĂRBAŢILOR FEMEILE: PENTRU CĂ SE ASEAMĂNĂ CU MAŞINILE! :)

 1. Buna! Imi place postarea asta,m-am amuzat putin.:) Insa, e o diferenta intre masina si femeie: femeia aduce bani in casa, masina nu! 😀

  • Hm. Depinde de situatie! Uneori este chiar in favoarea voastra. Femeia aduce bani in casa si rablamentul ii toaca! :).

  • Sunt masini care aduc bani mai mult decat castiga o femeie toata viata ,dar nu poti compara o masina cu o femeie niciodata , si femeile iubesc masinile ca si barbati !!

 2. SI DACA SE STRICA MASINA???? O REPARI ,O INLOCUIESTI DAR CU FEMEIA CE FACI DACA SE STRICA???? SI NU SE MAI POATE REPARA….

 3. eu cred ca barbatilor chiar daca li se strica masina tot nu renunta usor la ea, la fel fac si cu femeia de acasa…..sunt sentimentali rau :))
  1.amandoua cer bani pentru reparatii
  2.amandoua te duc pe culmile fericirii :)) (scuze cliseu)
  3.amandoua stiu cum sa iti intre in gratii si sa te faca sa le iubesti
  4.INSA, la masina vedeti orice detaliu, la femeie nu..femeia uneori poate sa isi schimbe si culoarea parului ca nu se observa

 4. iti zic eu :aveti o pata pe creier.si stai sa iti explic!
  vorbesc serios!
  vedeam un documentar pe discovery despre astia care sunt homosexuali:studiau daca e din nastere sau dobandit …si tipiii analizau sectiuni transversale pe creier de barbati hetero si pe barbati homosexuali….si demonstrau fara ehivoc ca din cauza testosteronului la un barbat normal – zona creierului responsabila cu inclinatiile sexuale-e mai inchisa-adica are o pata!!! :)) …la femei acea pata inchisa nu exista ,si nici la cei care sunt homosexuali.
  deci subliniind concluzia: aveti o pata pe creier legata de masini si de femei !

   • Nu, nu (desi exista si astfel de exemplare, nu trebuie sa generalizam)! Barbatii sunt ca … banii! Nu aduc intotdeauna fericirea, insa nici nu putem sa traim fara ei!

    • Uite ca faceti si voi comparatii. Cat despre rautate… nu sunt, dar am vrut sa scriu altceva, un articol usor diferit decat majoritatea de pe blog.

 5. of doamne tare mai ai dreptate si ma enerveaza sa recunosc asta….sotul meu de ex imi spune mereu ca un merecedez este o masina eleganta dar pe care si-ar dorio doar dupa 40 de ani…pt k nu este tinereasca.in schimb bmw (seria 5 din dotare) zice k e o masina sportiva si tinereasca….si ai dreptate cand zici k si femeile le aleg la fel…eu am 23 de ani …e o diferenta de 13 ani intre noi…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *