E GATA BRADUL! CE NE-AM MAI PUPĂCIT! :)

Acesta este unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea. Ne-am pupat nas în nas! Sau mai degrabă Sophia m-a pupat pe mine pe nas! În acele secunde, eşti cel mai fericit om din lume! Eşti perfect, împreună cu copilul tău care te îmbrăţişează!

De fapt, toată procedura de ornare a bradului a fost fantastică. Ne-a luat vreo două zile să-l împodobim pentru că am vrut ca Sophia să asiste tot timpul. Cum trebuia să mai meargă şi la culcare, noi, părinţii, luam pauză.

Este primul Crăciun, pe care Sophia îl înţelege. Ştie că va veni la ea „Ho ho ho”.

În privinţa ornamentelor de Crăciun, a fost, însă, o adevărată telenovelă.

Totul a început seara, cu desfacerea cutiilor cu ornamente. A fost bucuria Sophiei să deschidă cutiile şi să ia la controlat fiecare globuleţ sau clopoţel.

Şi a doua zi a descoperit nişte globuri noi. Le-a cercetat ca un expert într-ale designului.

Apoi, am ajutat-o să pună cu mâna ei în pom o steluţă.

 

 

 

 

Ca o concluzie: bradul de anul acesta a ieşit superb. Mi se pare cel mai frumos pe care l-am avut până acum. Asta, însă, pentru că Sophia a apărut în vieţile noastre.

Nu ştiu, însă, dacă acest brăduţ va rezista prea mult. Mi-e teamă că Sophia va vrea să-şi pună globurile înapoi în cutii înainte de Crăciun. 🙂 Deja a început să scoată instalaţiile din prize! A tras de cabluri şi a făcut vreo două scurtcircuitări. 

14 comentarii la „E GATA BRADUL! CE NE-AM MAI PUPĂCIT! :)

  1. Multumim pt fotografii . Toate sunt f frumoase, dar prima postata e adorabila!!! Chiar ma gindeam de curind ca si pt noi cel mai frumos Craciun a fost cind avea fetita exact 1 an si jumatate si incepuse sa se bucure de brad, luminite,jucarii etc. Si in anii urmatori a fost frumos, dar primul Craciun „sesizat” de copil a fost cel mai emotionant si ne-a ramas in suflet.

  2. Ce ne-am face fara acesti ingerasi dragalasi? Foarte frumoase pozele. Felicitari pentru fetita si familia ta. Sa aveti cele mai frumoase sarbatori.

  3. Cele mai frumoase momente pline de o mare emotie. Sarbatori cu dragoste si fericire alaturi de cele doua fiinte dragi sufletului tau.

  4. Eu am baieti,dar vazind-o pe Sophia imi doresc o nepotica asa frumoasa si haioasa ca ea.Multa iubire si sarbatori fericite va doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *