FETIŢA MEA E DE 10!

Întotdeauna am ştiut că Sophia Maria e un copil de nota zece. Că doar e a mea! 🙂 Să mă umflu şi eu în pene! Fiecare cioară îşi laudă puiul, nu?

Dar, astăzi, am şi confirmarea. Că doar e ziua ei! A împlinit zece luni! 🙂

La mulţi ani, păpuşa mea dragă! Te iubeşte tati!

17 comentarii la „FETIŢA MEA E DE 10!

  1. Laa multi,multi,multi anisori! Eu vroiam ca pe surioara mea s-o cheme Diana Sophia pentru ca-mi place numele si pentru ca m-am gandit la voi.A ramas Diana Antonia …
    Imi vine sa pup monitorul calculatorului de dragul Sophiei! Tare frumoasa e! Nici nu ma mir,are cu cine samana!

  2. ,,Papusica ta” e cea mai frumoasa realizare a ta si a Cristinei 🙂 ….asa ca, ii doresc multa multa energie sa faca nazbatii, ii dores,c multa sanatate si nu in ultimul rand fericirea care se vede in ochisorii ei sa o aiba toata viata…..
    La multi ani Sophi!

  3. E frumoasa foc fetita…seamana cu mamica ei! Eu una as vea sa o cunosc si pe Cristina..poate intr-o emisiune viitoare de povestiri 🙂 Avem de auzit lucruri interesante de la ea…poate zice si cum a slabit dupa nastere( si-a revenit f frumos).

    • N-as vrea sa amestecam lucrurile. Fiecare are cariera lui, dar cine stie… De slabit, a slabit cu foarte multa munca, nu cu vreo cura miraculoasa. Cat despre fetita, seamana cu mineeeeeee!

  4. La multi ani Sophia! Scuze de intarziere, dar nu mi-a mers internetul si de aceea n-am intrat! Sophia chiar este de nota 10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *