FIICĂ-MEA FACE CINSTE! DE BĂUT LA TOATĂ LUMEA! LĂPTIC!

În urmă cu şase luni, era ascunsă, undeva în peisaj.

Astăzi, de ziua ei, e hotărâtă să dea de băut la toată lumea. Doar la şase luni, poate emite şi pretenţii la o băutură fină! Un lăptic, evident! Taică-su are voie, însă, un cocktail făcut din suc!

Oricum ar fi, noi petrecem nevoie mare, cu gândul la vremea frumoasă care va veni cândva. La noi în casă, aproape că poţi să simţi vara. E cald ca în luna lui cuptor ca să nu răcească pitica.

Hai noroc! Şi la mulţi ani, Sophia Maria! Ai grijă să consumi raţional lăpticul!

18 comentarii la „FIICĂ-MEA FACE CINSTE! DE BĂUT LA TOATĂ LUMEA! LĂPTIC!

 1. La multi ani,Sophia,e f.haioasa in poze,imi place mult de ea,stie sa pozeze!Se vede ca e hranita ca lumea,bravo mama Cristina!!!Laptele matern e unic!

   • Da,dar sunt mame ce fac lucruri oribile,m-a ingrozit cazul de la Brasov!Doamne fereste!…Va doresc numai bine si un weekend linistit!

    • Doamne, ajuta! Intr-adevar cazul de la Brasov este halucinant. Cristina a inceput sa planga cand a auzit stirea. Copilul respectiv avea exact varsta Sophiei.

 2. LA MULTI ANI,Sophiei!sa fie sanatoasa,frumoasa,cuminte si mult noroc in viata ii doresc!este tare frumoasa si dulcica printesa voastra!

 3. Uau! Mi se pare chiar exagerat de cald la voi in casa, avand in vedere ca micuta sarbatorita e cu piciorelele si cu manutele goale!
  Sa stii ca 22, 23 de grade sunt mai mult decat suficiente! Asa cum ne crestem si ne cocolosim copiii, asa ii avem… Fara suparare, da?
  La multe luni, la multi ani si la multa sanatate!

  • Nu ma supar, stai linistita. Era destul de cald, intr-adevar dar asta si pentru ca ziua respectiva era foarte insorita si razele bateau puternic in casa. In restul timpului, e cald, dar nu sa transpiram, ca nu suntem nici noi nebuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *