FOTBALUL ARE CLASĂ CHIAR ŞI LA ECHIPELE JUDEŢENE! ÎN ITALIA!

Priviţi gazonul! Este uimitor! Senzaţional! Spuneţi-i cum vreţi, dar arată extraordinar! Iarba este perfectă, fără smocuri, fără gropi! Mult mai tare decât gazonul de la celebra partidă România- Franţa, de pe National Arena!

Din păcate, gazonul din imagine se găseşte în Civita Vechia, o localitate de lângă Roma, Italia. Din păcate pentru noi românii! Pentru ei, italienii, este ceva absolut normal, aproape banal.

Localitatea situată pe malul mării, de altfel marea se vede în spatele tribunei, este echivalentul unei staţiuni de la noi, un orăşel aproape comună. Şi, totuşi, are un astfel de teren. Un teren cu un gazon impecabil, pe care este amplasată chiar şi o nocturnă.

Aici joacă echipa locală, o echipă foarte mică, aflată într-o competiţie „judeţeană”. Nu vorbim nici măcar despre o divizionară C sau B, cu atât mai puţin despre Serie A.  Gândiţi-vă ce se întâmplă la grupele superioare de echipe.

Şi, atunci, vin şi vă întreb: oare cum să nu aibă performanţe în fotbal? Oare cum să nu aibă unul dintre cele mai tari campionate din lume? Oare cum să nu aibă super- jucători? Oare cum? Dacă o echipă judeţeană are astfel de condiţii…

Iar la noi? Ha ha! La noi, e praf şi pulbere!

Ca să vă delectaţi ochii în continuare cu un gazon de calitate, aveţi mai jos o galerie cu mai multe fotografii. 

 

2 comentarii la „FOTBALUL ARE CLASĂ CHIAR ŞI LA ECHIPELE JUDEŢENE! ÎN ITALIA!

  1. ai fost la Roma(civita vechia e destul de aproape de roma)?Roma e un oras superb, defapt Italia este o tara foarte ingrijita in general, sunt atatea lucruri de comparat si mai mereu Romania iese in pierdere, dar cu un singur lucru eu ma mandresc, romanii sunt oameni buni si calzi…..italienii sunt cam superficiali!Locuiesc la Roma de 2 ani dar pot sa spun ca tot mai bine e acasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *