GHID DE SĂNĂTATE ÎN 40 DE PAŞI- 1

Daca tot se apropie week-end-ul, am zis să vă recomand câteva „poveţe” de la specialişti. Cică, dacă le respectăm, vom fi mult mai sănătoşi. Merită aruncat măcar un ochi!

GHID DE SĂNĂTATE ÎN 40 DE PAŞI cu adăugirile subsemnatului

Sănătate
1. Bea multa apă. (Ca să fii sigur de reuşită, încearcă înainte nişte castraveţi muraţi!)
2. Ia un mic dejun de rege, un dejun de prinţ si o cină de cerşetor. (La cât de mult găteşte „Iubire”, sigur mă descurc cu cina!)
3. Mănâncă mai multă mâncare care creşte în copaci şi în plante şi mai puţin din cea care este prelucrată. (Scoarţa de copac intră în această categorie?)
4. Trăieşte cu cei trei 3 E: Energie, Entuziasm şi Empatie. (Eu trăiesc cu un C- Cristina, şi doi de S- Sophia şi Soacra!)
5. Gaseşte puţin timp ca să meditezi. (În fiecare dimineaţă, cu ziarul în mână!)
6. Joacă-te mai des. (Aici sunt campion, de când a apărut Sophia!)
7. Citeşte mai multe cărţi decât ai citit anul trecut. (Reuşesc sigur cei care, anul trecut, au citit 0!)
8. Aşază-te, în linişte, cel puţin 10 minute în fiecare zi. (N-am prea înţeles-o pe asta, dar sigur are legătură cu punctul al 5-lea! Rezolvarea e acolo!)
9. Dormi cel puţin 7 ore. (Doar dacă o trimit pe Sophia în deplasare!)
10. Mergi în fiecare zi zâmbind, timp de 10 până la 30 de minute. (Dacă facem asta cu toţii, o să umplem străzile de zâmbăreţi!)

PS: REVIN ÎN ALTE ARTICOLE CU CELELALTE 30 DE PUNCTE.

6 comentarii la „GHID DE SĂNĂTATE ÎN 40 DE PAŞI- 1

    • Multumesc. Stai ca maine si poimaine vin cu continuarile. Pe de alta parte, desi imi plac si mie foarte mult glumele de genul asta, nu pot sa scriu mereu doar asa. Nu am inspiratie mereu si nici n-as vrea sa transform blogul in unul de bancuri.

  1. Sa stii ca m-ai facut sa rad copios, am mai citit si sambata postul acesta, dar recitindu-l azi, am ras din nou! Apreciam faptul ca tu dezbati orice subiect, asta ne face sa ne simtim in largul nostru pe blogul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *