GHID DE SĂNĂTATE ÎN 40 DE PAŞI- 2

Continuu sfaturile specialiştilor în privinţa unei vieţi sănătoase.

Ghid de sănătate în 40 de paşi, cu adăugirile subsemnatului

Personalitate
11. Nu-ţi compara viaţa cu a celorlalţi. N-ai nici o idee cum este, cu adevărat, viaţa lor. (Adevărul e că dacă te uiţi în portofel, nu-ţi mai vine să compari nimic nici măcar cu alocaţia copilului!)
12. Evită gândurile negative sau lucrurile pe care nu le poţi controla. Investeşte mai degrabă energia în momentul prezent. (Să-i spună cineva şi soacrei de povestea asta. Poate mai ia şi ea o pauză!)
13. Nu face mai mult decât poţi. Cunoaşte-ţi limitele. (Eu pe ale mele le ştiu bine, şeful nu vrea să înţeleagă, însă!)
14. Nu pierde preţioasa ta energie în bârfe. (Păi să renunţ şi la ultima plăcere?! Asta NU!)
15. Visează mai des cu ochii deschişi. (Vezi să nu dai cu capul de stâlp!)
16. Invidia este o pierdere de timp. Tu ai deja tot ceea ce îţi trebuie. (Mai puţin o maşină, o casă şi două blonde cu săni mari! Oricum nu le vei avea pe toate niciodată, aşa că e bine să nu fii invidios!)
17. Uită problemele din trecut. Nu le aduce aminte celorlalţi, erorile trecutului. Asta o să distrugă fericirea din prezent. (Ce-aş vrea să uite şi banca de creditul luat acum cinci ani!)
18. Viaţa este prea scurtă pentru a o risipi, răzbunându-te. (Spune-i asta şi vecinei de 100 de ani, care îmi tot aruncă cu lături pe maşină!)
19. Împacă-te cu trecutul tău, ca să nu-ţi distrugă prezentul. (În trecut, aveam 10 iubite deodată, acum, o nevastă! Cam greu să te împaci cu prezentul!)
20. Nimeni nu are grijă de fericirea ta, în afară de tine însuţi. (Aici ar intra un comentariu cam porno, aşa că mă abţin!)
21. Fii conştient că viaţa este o şcoală şi că tu eşti aici pentru a învăţa. Problemele fac pur şi simplu parte din programul tău şcolar; ele apar şi dispar ca ora de algebră, dar lecţiile pe care le vei învăţa sunt pentru toată viaţa. (Pe Becali nu l-a întrebat nimeni câtă şcoală are şi o duce tareeee bine!)
22. Surâde şi râzi cât mai des posibil. (Râde-i în faţă mai ales şefului care e nervos pe tine! Să vezi ce bine o duci după!)
23. Nu trebuie să câştigi fiecare ceartă. Acceptă că şi alţii au dreptate. (Pe asta chiar o ştiam. De aceea îi spun mereu: „Da, iubita mea, ai dreptate!)

2 comentarii la „GHID DE SĂNĂTATE ÎN 40 DE PAŞI- 2

  1. deci, la faza cu visatul am ras k proasta…ma regasesc si chiar am patito:)))))))….visam la nemurirea sufletului / o iubire imposibila ( nu mai stiu exact la ce visam cu ochii deschisi in timp ce mergeam pe strada) si am imbratisat un stalp…cu toata dragostea…ba chiar l-am si pupat:))))))))))

    • Aoleu! Concluzia: nici macar atunci cand iubesti, nu trebuie sa visezi cu ochii deschisi. Cel putin pe strada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *