ÎN FAŢA MORŢII, TOŢI SUNTEM EGALI!

Citeam, de dimineaţă, presa. Tacticos, cu cafeaua şi tableta ipad în faţă. Şi ironia sorţii: aflu că Steve Jobs a murit. Probabil în aceeaşi situaţie ca mine au fost milioane de oameni de pe glob. Asta pentru ca gadgeturile lui au ajuns peste tot în lume.

Ştirea aceasta m-a făcut să realizez, încă o dată, dacă mai era nevoie că, în faţa morţii, toţi suntem egali! A avut toţi banii din lume şi, totuşi, nu s-a putut salva. Iar, în aceste condiţii, nici măcar banii nu mai aduc fericirea.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

6 comentarii la „ÎN FAŢA MORŢII, TOŢI SUNTEM EGALI!

  1. Dacă plecăm de la premisa că banii aduc fericirea, implicit pot cumpăra orice, atunci unii deja ar fi nemuritori.Sincer, pentru cei de rând faptul ca în faţa morţii suntem egali conferă un plus de …..eliberare.Tot ce pot să spun este că ma bucur că acest om chiar a fost printre noi si am fost contemporani cu el.Poate că ironia sorţii face ca oamenii importanti, care au lăsat ceva în urma întregii omeniri, să trăiască puţin, dar eficient.Dumnezeu să îl odihnească!

    • Sa stii ca ai dreptate in privinta faptului ca oamenii geniali traiesc putin. Cat despre consolarea celor fara bani… slaba consolare.

  2. am citit azi mai multe despre el si tind sa cred ca Inca se nasc oameni care isi pun interesul personal deasupra interesului propriu..unul dintre acesti oameni este si Steve, al cariu nume parca e predestinat sa daruiasca altora.eu asa vad totul acum..

  3. Tocmai ca banii nu aduc fericirea si nici nu pot cumpara sanatatea.Dumnezeu nu face diferenta intre oamenii chiar daca unii sunt saraci si altii bogati pentru el toti suntem la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *