MIE MI-A PLACUT „DIRTY DIANA”. ŢIE?

Da, a mai trecut un an de la moartea lui Michael. Da, începem să-l uităm, dar, mai ales, începem să-i uităm muzica.

Mie mi-a plăcut cam tot ce a făcut M.J. pe plan profesional. Am fost fan, am încercat să fac şi eu „moon walk-ul”, deşi, nu m-am priceput cu adevărat la dans niciodată.

Aşa că, în seara asta, vreau să-i reascult câteva piese. Am multe preferate, dar cred că „Dirty Diana” e cea care mă încarcă cu cea mai multă energie, care mă revigorează, care îmi dă chef de viaţă.

Care este melodia ta preferată de la Michael?

9 comentarii la „MIE MI-A PLACUT „DIRTY DIANA”. ŢIE?

 1. F frumos gestul tau de a scrie azi despre M. Jackson. Am crescut cu muzica lui. Desi nu am fost niciodata un fan, i-am admirat intotdeauna calitatile de showman si inovator in domeniul industriei muzicale.A fost insa un suflet chinuit si un copil adus prea devreme in tavalugul showbiz-ului. Si cred ca toti din jurul lui s-au folosit de el, intr-un mod sau altul. Probabil ca asta e reversul medaliei…………..Nu poti sa le ai niciodata pe toate .
  Ca sa-ti raspund la intrebare:
  Dirty Diana, Give in to me, Scream, Remember the time

  • Ai dreptate in privinta copilariei lui M.J. De altfel, s-a vazut mai tarziu ca a fost tare chinuit. Cat despre melodii, sunt superbe si cele enumerate de tine. „Dirty Diana” ramane, insa, pt mine the best.

 2. ce coincidenta .tot aceasta melodie imi pare si mie cea mai buna .as asculta-o la infinit si nu ma plictisesc de ea.

 3. Immm…intr-un mod bizar, o meledie pe care am ascultat-o recent (David Gray – Sail away) mi-a amintit de tine….cu mare placere mi-am amintit, recunosc; am gasit si acest blog, de care, marturisesc, nu m-am lovit pana acum, si de acesta piesa minunata a lui Michael Jackson…
  Iti doresc numai bine.

  Diana, colega colegilor tai de camera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *