PENTRU TINE, CE ÎNSEAMNĂ SĂ IUBEŞTI?

De 14 ani ştii ce este iubirea! ACASĂ ai trăit poveşti de dragoste tulburătoare, iubiri sincere şi pasiuni la cote maxime. În 14 ani, te-am îndemnat să ai curaj, să crezi în iubire şi să trăieşti frumos POVESTEA TA. Ţi-am arătat cum să-ţi cucereşti jumătatea şi am fost pas cu pas alături de tine în momentele frumoase ale vieţii. Împreună am descoperit că iubirea este magică şi că poveştile de dragoste pot avea final fericit. În luna îndrăgostiţilor, la împlinirea a 14 ani de când suntem alături de tine, ACASĂ te invită să mărturiseşti lumii întregi cum ştii tu să iubeşti!

http://cabinaiubirii.acasatv.ro/

Aici aveţi linkul către Cabina iubirii. Este o aplicaţie lansată de colegii mei de la site-ul acasatv.ro. Dacă iubeşti, merită s-o foloseşti! Spune-le tuturor cât de mult iubeşti şi, mai ales, ce înseamnă pentru tine să iubeşti. În plus, ce cadou poate fi mai frumos de Valletine’s Day pentru iubită/ iubit decât o super-declaraţie de dragoste?!

Aşa că start la înregistrare!

15 comentarii la „PENTRU TINE, CE ÎNSEAMNĂ SĂ IUBEŞTI?

 1. foarte draguta ideea voastra!eu am deja pregatite cadourile pentru iubitul meu!mai am sa ii cumpar bomboanele de ciocolata,dar asta atunci.sunt nerabdatoare sa i le daruiesc!

 2. Dupa parerea mea sa inbesti înseamnă,,a trăi”.Nu am simţit niciodată iubirea sa poate mi-a fost teama sa ma îndrăgostesc.Dar ştiu destule despre ea.
  Ştiu că să iubeşti este cel mai frumos lucru mai ales atunci când îţi sunt împărtăşite sentimentul acela de iubire.Este frumos să dăruieşti iubire dar,şi să ţi se ofere.

  • Pai, cati ani ai, de n-ai simtit vreodata iubirea? Nici macar nu ti s-a parut ca iubesti? Nu te-a durut stomacul de dorul lui sau la vederea lui? Nu ai tresarit? Niciodata?

 3. Sper ca toate persoanele să se îndrăgostească dar să nu se îndrăgostească mai mult decât trebuie

 4. buna seara.AJUTATIL PE DAX DE LA DIVERTIS CARE SUFERA DE O FORMA GRAVA DE CANCER CARE A RECIDIVAT ACUM CATEVA ZILE .EL ARE NEVOIE URGENTA DE AJUTOR SA PLECE IN STRAINATATE DEOARECE STAREA LUI SE AGRAVEAZA PE ZI CE TRECE MAI MULT.VA ROG DIN SUFLET SA NU RAMANETI INDIFERENTI LA ACEST EMAIL .VA MULTUMESC MULT SAVE DAX

 5. ptr mn iubirea inseamna totul , ptr ca iubesc si sunt iubita ma face cea mai fericita persoana…

 6. a iubi este cel mai frumos lucru care se poate intampla…si eu iubesc dar din pacate nu sunt iubita ,si am si o fetita cu aceea persoana dar asta e viata nu tote avem noroc

 7. A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.

  • A iubi= a uita de tine? Mi se pare ca nu e ok. Cand lasi totul de la tine si celalalt nu da nimic, mi se pare ca e prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *