POVEŞTI DE LA MARE 3: NO COMMENT! DOAR DRAGOSTE, APĂ ŞI NISIP!

Vă las să vă bucuraţi alături de mine de inocenţa acestor poze. E vorba de dragoste în cea mai pură formă. În plus, nisipul şi apa ne-au făcut cei mai fericiţi părinţi. Alte cuvinte sunt de prisos!

V-au plăcut pozele? Vă aştept comentariile.

20 de comentarii la „POVEŞTI DE LA MARE 3: NO COMMENT! DOAR DRAGOSTE, APĂ ŞI NISIP!

  1. Ce poate fi mai frumos si inocent decat zambetul unui copil ? Cu siguranta nimic …Ma sperie ideea de a face un copil , dar asa imi plac de mor … ma fac fericita :X Sa va traiasca ….chiar e o minunatie de fetita …

    • Multumim. Sa faci un copil e o responsabilitate imensa. Si noi ne chinuim, nu avem doar momente frumoase.

  2. Felicitari pentru fetita superba pe care o aveti,urmaresc evolutia ei pe blogul tau…e atat de draguta si amuzanta:)).astept poze cu voi din toate locurile in care mergeti!

    • Iti multumesc pt primul tau comentariu si, in general, iti multumesc pt toate aprecierile. Promit sa vin cu poze de peste tot.

  3. Sunteti minunati….intr-adevar nu exista bucurie mai mare decat aceea de a avea un copil….resbonsabilitati,greutati dar si multe bucurii…

  4. Multumim pt poze . Sunt momente superbe,sunteti o familie f.frumoasa . Sophia este o frumusete de copil, iar voi ,niste parinti fericiti si impliniti. Numai bine va doresc.

    • Cred ca mi-ai spus pe facebook. Aici apare ca esti la primul tau mesaj. Asa ca iti multumesc ca imi scrii. Iti multumesc si pentru aprecierile la adresa Sophiei. Intr-adevar, ii place foarte mult la mare. Am zis ca poate mai ajungem, macar in week-end, sezonul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *