Șef de promoție, multi-olimpic național, dau meditații la geografie!

a-agua-e-a-terra

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii care vor să muncească. Oamenii care se zbat, care caută soluții, care nu se culcă pe-o ureche, ci luptă. Și, când mai au și super expertiză, chiar mă simt onorat să le dau o mână de ajutor. Am trecut și eu prin astfel de situații. Mi s-a trântit ușa în nas, dar au fost și oameni care mi-au dat o șansă. Așa că, acum, încerc să dau înapoi măcar puțin.

„Salut Dan. Daca in cercul tau de cunostiinte pe aici, de la serviciu, sau prieteni etc,etc.. auzi ca ar avea cineva nevoie de meditatii pentru ei sau copii lor la geografie ma poti recomanda. Sunt olimpic national-de mai multe ori, am terminat Facultatea la Universitatea Bucuresti ca sef de promotie, in 2010. Mi-ai face o favoare enorma daca ai putea posta vreodata un status pe wall-ul tau despre aceasta>> de genul daca cineva are nevoie>> stii tu o persoana ok.  Eu am job acum, lucrez, insa vreau sa am contact si cu pasiunea mea de-o viata de pana acum. Plus ca intotdeauna e nevoie de un venit in plus. Multumesc mult si tinem legatura. Sa nu uiti te rog.”

Claudiu Mituț stă în București și vă poate ajuta. Chiar știe ce vorbește ca fost multi-olimpic național și șef de promoție la Universitatea București. Îl găsiți pe facebook, https://www.facebook.com/claudiu.mitut.

Baftă, Claudiu. Sper să-ți fie de folos articolul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *