SUSŢIN!

http://www.emmazeicescu.ro/2011/11/24/echipa-de-zece/

Echipa de Zece …

Nov 24th, 2011 by

       De-alungul timpului m-am ales cu mai multe porecle:) Caprioara, Bambi- pentru ca am obieceiul sa nu ma uit pe unde merg si ma  cam impiedic:) Acum stiti:))) Mo, de la Emooo si cea care ma inspira adesea este Zece… de la Zeicescu.

     Sunt Zece si de cateva zile ma bantuie o idee. O pritocesc in fiecare zi in masina, in cele zece  minute de ganduri fara cenzura. Pur si simplu cred ca trebuie sa facem ceva pentru ceilalti. Si pentru ca eu vreau sa incerc, va vreau si pe voi alaturi de mine. Poate ca este de vina si sentimentul sarbatorilor care se inghesuie la usa dar sincer cred ca poate fi un demers concret, pe termen lung, pentru tine si pentru ceilalti.

Daca te gandesti ca as avea nevoie de vreo campanie de imagine, te inseli. Este doar un gand pe care il impartasesc cu voi. Sa trec la detalii…

M-am gandit sa-i spunem simplu : Echipa de Zece.

Ce-ar fi daca am forma cea mai tare echipa ever?

Acum, sincer… fiecare dintre noi, poate face ceva concret, care ar fi cu adevarat important pentru un alt om. Pe scurt, vreau sa construim un sistem in care: Sa dam mai departe!( remember the movie – Pay it forward!)

Pagina de Facebook – avem ( echipadezece) Nu trebuie decat sa dai like si asa eu inteleg ca vrei a faci parte din echipa mea, ca esti determinat si ca intr-o zi, cand va fi nevoie  chiar o sa dai o mana de ajutor.

Am pregatit si un email: echipadezece@yahoo.com.

Pe email putem deja sa incepem sa facem o selectie a primelor situatii care necesita interventia Echipei de Zece.

Poate stiti pe cineva care are nevoie sa-i reparam ceva prin casa, cineva care poate vrea sa vada un film la mall dar nu avut niciodata cum, poate stiti pe cineva care are nevoie de un anume obiect si nu are cum sa-l cumpere. Poate aflam ca vreun suflet stie deja ca nu va avea cozonaci calzi pe masa de Craciun. Ii facem impreuna! Cat poate sa fie de greu?:)))  Putem face orice! Orice problema are o solutie, orice nevoie, un raspuns. Merita sa incercam!

Nu uita, bucuriile mici in viata sunt cele pe care nu trebuie sa le uitam.Vreau sa cred ca putem sa facem noi, cu mainile, mintile si cu sufletul nostru ceva concret pentru o alta persoana. Ce ziceti? Pentru inceput va propun sa testam proiectul pret de zece zile. De pe 15 decembrie pana de Craciun avem timp sa ne cunoastem si sa si facem cate ceva. Pana atunci vreau sa vad cine este curajos si vrea sa intre in echipa mea:)

Echipa de Zece

Dă mai departe!

echipadezece@yahoo.com

4 comentarii la „SUSŢIN!

  1. O frumoasa initiativa, si multumesc Danutzu ca o sustii…si cum prietenii de-asta sunt buni incerc sa fiu si eu alaturi de tine, de echipa de zece si de cei care vor avea nevoie de ajutorul lor. Voi incepe prin a distribui acest link pe peretele meu si in grupul Razna…e un inceput…mai departe vom vedea. Oricum le doresc mult succes, dar sa nu uite ca uneori, din pacate…nu mai stiu cine a spus…Binele unuia inseamna un rau pentru ceilalti. Hmmm… In fine laudabila initiativa si multa bafta !!!

  2. felicitari pentru aceasta initiativa….haideti sa ne unim cit mai multi fortele si sa realizam ceva .

  3. Si eu am un plan – nu asemanator, dar de genul asta – de iesire din amortire. E nevoie ca fiecare, in felul nostru, dupa puterile noastre, sa aratam sa ne pasa. Sa facem o lume mai buna, cu orice ocazie.
    Felicitari pentru initiativa si Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *