TU TE-AI MÂNDRIT VREODATĂ CU PROFESIA TA?

Ăsta este unul dintre momentele din viaţa mea de jurnalist de care eu sunt foarte mândru! Am mai multe, dar acesta este cel mai important eveniment la care am participat.

Am fost unul dintre puţinii jurnalişti care au transmis de la învestirea în funcţie a primului Preşedinte american de culoare, Barrack Obama. Am fost acolo, într-un Washington infernal, asaltat de vreo două milioane de americani veniţi să-şi vadă Preşedintele, pe un ger năprasnic. Dar am îndurat totul, foarte fericit să mă aflu la un asemenea eveniment.

Au trecut ani destui de atunci şi mă gândeam că tocmai am împlinit vreo 10 ani în meseria asta de jurnalist. Sunt mulţi, sunt puţini, nu ştiu. Sunt convins, însă, că această profesie îmi va aduce încă multe alte satisfacţii. Contează doar să vrei, să ai chef, să-ţi placă ceea ce faci.

Tu de câţi ani lucrezi? Când ai fost mândru de ceea ce ai făcut? Care este cea mai mare realizarea profesională a ta?

12 comentarii la „TU TE-AI MÂNDRIT VREODATĂ CU PROFESIA TA?

 1. as dori sa ma mandresc cu profesia mea dar in romania nu am putut practica ce am invatat,iar ce muncesc aici in germania nu are nici o legatura cu profesia mea…

  • Din pacate, multor romani li s-a intamplat asta. Pe de alta partee, eu iti multumesc ca ma citesti de atat de departe.

 2. as dori sa ma mandresc cu profesia mea dar in romania nu am putut practica ce am invatat,iar ce muncesc aici in germania nu are nici o legatura cu profesia mea…

 3. as dori sa ma mandresc cu profesia mea dar in romania nu am putut practica ce am invatat,iar ce muncesc aici in germania nu are nici o legatura cu profesia mea…

 4. Eu sunt mindra in fiecare zi de profesia mea,imi place la nebunie,nu o fac pentru multi bani,dar sunt implinita.Felicitari Dan,ai punctat bine…trebuie sa-ti placa ceea ce faci,ce lucrezi.Si satisfactia cea mai mare:intr-o zi cind plecam acasa,ma intreaba un copilas,de ce plec?Si i-am zis ca merg acasa la familia mea…el imi zice:”am crezut ca mergi la lucru”,deci el crede ca eu vin la gradinita la distractie,nu la munca.Lucrez de 33 ani cu copiii,sper sa apuc pensionarea cu capul pe umeri.Succes si multa sanatate!

  • Bravo! Imi scot palaria in fata ta! Si banuiesc ca nu te dau banii afara din casa, dar iti faci meseria cu placere! Si ti-a fost si greu, dar n-ai neglijat niciodata un copil pt problemele tale! Poate ar trebui sa le dai reteta si altora!

 5. Da…acum ma mandresc cu profesia mea. Imi place ceea ce fac si ma bucur ca am avut oportunitatea asta, desi nu am inclinatii artistice meseria de grafician m-a facut sa imi doresc sa invat mai mult. Poate nu o sa fac toata viata acelasi lucru insa pentru moment asta imi aduce satisfactii.

   • Grafica publicitara, practic lucrez pentru o firma care are mai multi clienti carora eu le creez o imagine( etichetele produselor, publicitatea, bannere, etc etc.). insa lucrez de putin timp, aproape un an.nu stiu pe viitor ce va fi insa acum sunt multumita de ceea ce fac.

    • Si te pricepi bine la ceea faci? Poti sa te consideri expert? Ca poate imi dai un sfat despre imbunatatirea imaginii blogului.

     • Daca pot sa te ajut cu ceva cu cea mai mare placere, insa vreau sa mentionez ca nu m-am ocupat niciodata de vreo pagina web sau vreun blog, tu ce ai vrea sa-i faci blogului tau?

     • Am o mare surpriza pregatita. Am sa o lansez saptamana asta, cred. Orice idee e binevenita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *