UN AN ÎN CÂTEVA IMAGINI!

În urmă cu un an, Sophia Maria nu exista. Era doar în burtica mămicii ei. Între timp, a apărut alături de noi şi ne-a transformat viaţa. Cu mii de clipe fantastice, de o bucurie şi o dragoste imposibil de redat în cuvinte. Cei care sunt părinţi ştiu la ce mă refer.

S-a transformat dintr-un boţ de om într-o mică domnişoară. A făcut, ieri, un an.

Are, deja, personalitate, tabieturi, preferinţe. Ne strigă, ştie să facă diferenţa între lucruri, se joacă, aleargă, râde. Este fericită.

Pentru noi, părinţii ei, totul a trecut foarte repede. Foarte repede. Un an de zile, privind în urmă, mi se pare că a trecut la fel de repede ca o săptămână. Atunci când eşti fericit, timpul trece repede.

Iată cum a evoluat de la o lună la alta. Fiecare poză reprezintă perioade din scurta ei viaţă de până acum. Pur şi simplu, într-un singur an, s-a transformat radical. 

foto VIVA

8 comentarii la „UN AN ÎN CÂTEVA IMAGINI!

  1. E atat de dragalasa si de frumoasa….o ador pur si simplu…Va felicit pentru aceasta realizare. Nu va doresc decat sa fie sanatoasa, asta este cel mai important. Eu nu sunt maritata si nici nu am copii dar imi imaginez ca implinire mai mare ca aceea de a avea o fiinta care te striga „mami” sau „tati” , nu exista. Felicitari …si ,,,ce sa zic ? La mai multi 😛 …macar inca unul , cand doriti voi . va pup

    • Multumim. Intr-adevar este cea mai mare realizare a unui adult. Este, insa, si foarte greu sa-l cresti. Aici e partea de care se sperie multi, dar trebuie sa-ti iei inima in dinti!

  2. Chiar asteptam poze asezate lunar,cronologic cu Sophia,eu am albume cu cei doi baieti,sa vezi cum se bucura acum cind se uita si comenteaza,,,,

    • Si a mea se bucura enorm cand se vede in poze. Le pupa, le imbratiseaza, e superb. La fel face si cand se vede in oglinda.

  3. iti multumim ca ai impartasit cu noi acest an. am vazut-o practic de la nastere pana acum si ai dreptate, e o domnisoara minunata si va fii la fel pe viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *