VIAŢĂ DE TĂTIC! ACUM E VIAŢĂ!

Dacă mai era nevoie, vă informez pe toţi că, de luni, sunt tătic. Între timp, au trecut şase zile minunate, cele mai frumoase din viaţa mea. Mi-am ţinut fetiţa în braţe, am hrănit-o, am alintat-o, am schimbat-o, i-am făcut băiţă. Totul cu mari emoţii provocate de teama de a nu o „strica”, după modelul păpuşilor din plastic. Ne-am descurcat, însă, de minune şi suntem toţi trei tare fericiţi.

Chiar acum sunt lângă pătuţul ei, o privesc şi nu-mi vine să cred că e a mea! Că eu am contribuit la realizarea acestei făpturi perfecte. Zâmbeşte! Ştiu că e, mai degrabă, un zâmbet instinctual şi nu-mi este adresat. Totuşi, mă gândesc că, dacă zâmbeşte, este sănătoasă şi se simte minunat, iar acest lucru mă face şi pe mine să zâmbesc, să fiu fericit.

Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune adresate atât pe facebook, cât şi pe blog. Îmi cer iertare că v-am răspuns atât de târziu, dar, credeţi-mă, am fost… puţin ocupat. Pur şi simplu, nu-mi venea să mă despart de bebe. Şi, după cum vă povesteam, nici acum nu o fac. Scriu de lângă ea.

S-a trezit în mine un sentiment pe care nu l-am trăit vreodată. Nu ştiu dacă pot să-i spun încă sentiment patern, dar este ceva foarte puternic. Ceva care mă face fericit, dar, în acelaşi timp, gelos, posesiv. E a mea şi nu vreau să o împart cu nimeni! Poate doar cu maică-sa, dar asta pentru că trebuie să mănânce si micuta. Sunt atât de gelos, încât, i-am schimbat şoseţelele (vezi foto). Cristina îi pusese o pereche pe care schimba „I love mama”. Şi eu i-am scos una şi mi-am pus şi eu cu „I love papa”, deşi mi-e teamă că mesajul se referă doar la mâncare! 🙂 Oricum, iată că fetiţa noastră a ajuns să poarte şoseţele diferite!

Mă opresc din scris pentru că mă cheamă datoria. Trebuie schimbate nişte scutece! 🙂 Pentru informaţii suplimentare, găsiţi două reportăjele mai jos! Sper că nu v-am plictisit prea tare cu gândurile mele, dar asta mă preocupă cel mai mult acum. Pe cei care spun că i-am plictisit, deja, cu acest subiect, îi rog să aibă răbdare, voi reveni şi cu alte subiecte. Promit!


Dan Cruceru este tatal unei fetite de nota zece – VIDEO pe www.acasatv.ro


Dan Cruceru si-a dus fetita acasa pe www.acasatv.ro

22 de comentarii la „VIAŢĂ DE TĂTIC! ACUM E VIAŢĂ!

 1. Emoții frumoase, stări de grație!
  Fericire în privirile voastre surâzătoare, împlinire în glasurile emoționate care vorbesc despre minunea – Sophie.
  Liniște și dumnezeire plutind în camera ei și în sufletele voastre.

 2. Felicitari pentru scumpetea de fetita. Sa va traiasa si sa fie sanatoasa ! Sa fie la fel de frumoasa ca si voi!

 3. nu ai pentru ce sa iti ceri scuze!are piciorusele tare dragalase bebita voastra!ma bucur mult pentru voi!sa fiti fericiti!

 4. sa va traiasca sa va bucurati de ea sa fie sanatoasa sivoi sa-iputeti oferi tot ce e mai bun si cand vin acasa sper sa vad si eu nepotica .Va doresc multa sanatate si tot ce va doriti ptr voi si fetita voastra.

 5. Acum primesti raspuns la toate intrebarile tale din trecut 🙂
  Sunteti fericiti si sanatosi, iar asta e tot ce conteaza.

  Pentru eventualele intrebari din viitorul apropiat, am alcatuit o postare.
  http://saptepietre.ro/2011/08/pe-limba-lui-murphy-despre-copii-ras-si-plans.html
  Am adunat aici o parte dintre momentele care vi se vor parea inspirate din Murphy 🙂 Cititorii mei au completat. Si, he he, mai e loc!

  Pentru ca un copil te ajuta pe tine, adult, sa iti redescoperi inocenta si zambetul.
  Iar trasnaile unui copil raman, peste ani, cele mai frumoase dintre amintiri!

  • Sa stii ca totul pare mult mai simplu acum, in viata. Stiu pe ce drum trebuie sa merg, stiu ce conteaza, ce e important.
   PS: Interesanta abordare a postului tau. Multumesc.

 6. Va felicit pt minunata fetita pe care o aveti, m-am emotionat foarte tare cand v-am vazut cu cata bucurie vorbiti despre fetita voastra.sa va traiasca si sa aiba parte numai de bucurii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *