BRIOŞE CU… DRAGOSTE

N-am mai scris de mult timp despre mâncăruri, dar iată că revin în forţă.

Brioşe cu ciocolată, asezonate a la Dan Cruceru cu multă drăgălăşenie de la Sophia.

Reţeta este simplă şi n-am să pun mult accent pe ea. Cumpăraţi praful special de la magazin, vine în cutie cu formele pentru brioşe. În plus, sunt scrise şi instrucţiunile pentru gătit pentru cutie. Înainte să le introduceţi la cuptor, puneţi nişte bucăţi de ciocolată pe deasupra şi totul va ieşi bestial.

Mai ales dacă ai CTC-ul lângă tine. În acest caz, Sophia. A privit cu mult interes, ba chiar a vrut să-mi dea şi o mână de ajutor. La final, ne-am pozat mândri amândoi nevoie mare de ispravă.

Poftă bună, vă doresc!

Voi aţi gătit ceva cu drăgălăşenie? Cu dragostea pură lângă voi?

10 comentarii la „BRIOŞE CU… DRAGOSTE

  1. Da,briosele sunt la moda si in casa noastra,eu am primit in dar formele,iar de atunci am facut de toate gusturile.Cea cu ciocolata e cea mai buna!Sunteti adorabili,a crescut Sophia,bineinteles ca seamana cu tine!Pofta buna!

  2. F. frumoase pozele. Si fetitei mele ii place sa ma ajute cind facem prajituri. Are sortul si ustensilele ei , iar daca pregatim ceva cu aluat, bucuria e si mai mare….. la modelat. Sunt momente f frumoase.

  3. Cred ca sunt cele mai gustoase briose deoarece le-ati facut impreuna…momentele astea sunt de nepretuit! Ai o familie superba pe care ti-o meriti din plin.

  4. Mmm, arata foarte bine briosele si sunt convinsa ca au fost si foarte bune ! Sophia e o scumpete de fetita ! 🙂 Insa trebuie sa-ti spun ceva : mie mi se pare ca Sophia seamana cu Cristina,cele mai multe trasaturi de la ea le-a „luat” 🙂

    • Una calda, una rece! Asa am inteles eu din mesajul asta. Ti-au placut briosele, multumesc. Dar asta cu Sophi nu-mi place. Glumesc, important este sa fie sanatoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *