Filme de dat check-in în weekend

Am găsit ceva timp liber în ultima vreme și am apucat să văd trei filme noi, care rulează zilele astea  la cinema, și mă gândeam că poate merită să le vedeți și voi. Mai ales că pe afară nu e o vreme prea plăcută de plimbat.

LUNETISTUL AMERICAN

Lunetistul american

L-am văzut împreună cu soața, deși nu pot spune că e un film de familie.

Bradley Cooper joacă beton, iar Clint Eastwood este un regizor la fel de bun ca și actor.

Filmul este extrem de dur, de altfel, la fel ca și realitatea din teatrele de război. Dincolo de interesele economice ale statelor care invadează, în acest caz SUA, sunt soldații, oameni simpli puși în fața gloanțelor, cu propriile drame și frământări interioare. De exemplu, ce faci când ești soldat și în fața ta este un copil care ține o grenadă? Îl consideri inamic și tragi sau speri că doar se joacă și nu vrea să detoneze grenada? O întrebare la care răspunsul este extrem de complicat.

Filmul este nominalizat la o sumedenie de premii Oscar și fac pariu că le va lua pe toate, având în vedere sensibilitatea americanilor la aceste teme.

Oricum, chiar merită văzut și de publicul din România.

MORTDECAI 

sursa foto: google Deși titlul sună amuzant în limba română, este doar numele personajului principal, un expert în artă, mai ales în cea… furată.

Este un film extrem de ușor, chiar ideal de văzut  cu partenera/ partenerul în week-end. Te relaxează, gura îți ajunge la urechi și poate dăuna fălcilor. De prea mult râs, evident.

Intriga este simpluță, dar Johnny Depp este Dumnezeu în acest rol. Este perfect, genial, fantastic. De altfel, este genul de rol pe care îl preferă în ultima vreme, de personaj trăznit, ușor alcoolic și rupt bine de realitate. Este interpretarea din Pirații din Caraibe, dar în 2015.

Chiar dați-i un check-in zilele astea.

ASCENSIUNEA LUI JUPITER

Ascensiunea lui Jupiter

Mda, nu pot spune că este genul meu de film, dar fac pariu că adolescenții vor fi înnebuniți după el.

E o nebunie cu comploturi intergalactice, sute de efecte speciale și nave de război care ar face Enterprise-ul din Star Trek să pară doar o jucărie pentru bebeluși.

L-am văzut cu un prieten, „ca băieții”, dar am ieșit „ca copiii”. Buimăciți, cu privirea încețoșată și cu creierii zdruncinați de la miile de bubuieli produsele de navele de război.

Actorii principali, sex simbolurile Mila Kunis și Channing Tatum, sunt, însă, idolii adolescenților și iată motivul pentru care filmul pariez că va fi un blockbuster.

Îl recomand și împătimiților imaginilor filmate în format Imax și 3D. La acest capitol, chiar au ce vedea, mai ales dacă merg la un cinema cu proiecție Imax.

Mai jos, aveți și trailerele celor trei filme, ca să vă inspirați mai bine.

Enjoy și aștept părerile voastre, după vizita la cinema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *