LA MULŢI ANI, MAMA!

Eu si mama mea

Nu este vedetă, nu-i place pe covorul roşu şi nici nu are fiţe! Dar, pentru mine, este poate cea mai importantă persoană din viaţa mea!

E mama mea, care, de-a lungul vieţii, mi-a dat totul! Nimic nu a fost al ei, ci doar al meu. Din copilărie şi până acum, nu a făcut nimic doar pentru ea, ci doar pentru amândoi şi, de multe ori, doar pentru mine!

Tocmai de aceea, scriu astăzi un post despre ea. Ieri, a fost ziua ei şi ţin să-i urez public „La mulţi ani!”. Măcar atât pot face şi eu pentru ea!

I-am cumpărat un tort şi câteva cadouri micuţe, i-am făcut o mică petrecere în familie, am încercat să o fac fericită măcar pentru câteva ore!

Aşa că, dragă mamă, îţi mai spun şi azi „La mulţi ani!”

 

Voi ce relaţie aveţi cu mamele voastre? Cum vă înţelegeţi cu ele? Ce sacrificii au făcut pentru voi?

14 comentarii la „LA MULŢI ANI, MAMA!

  1. La multi ani,stimata doamna!!!Bucurati-va de fiecare clipa petrecuta impreuna si nu uitati cat de norocosi santeti ca va aveti unul pe celalalt…Eu nu mai pot face asta de foarte multi ani-au trecut 29 de ani de cand nu mai pot spune „LA MULTI ANI,MAMA!!!”-si de aceea ii sfatuiesc pe cei care pot,sa nu uite niciodata s-o faca…D-zeu sa va dea ani multi,frumosi si sanatosi alaturi de cei dragi!Si desi mesajul a fost unul simplu se vede clar semnificatia lui…Felicitari,Dan!!!

  2. la multi ani doamna! eu am o relatie foarte buna cu mama mea si abia astept sa vina acasa pentu ca e plecata in germania si vine peste o saptamana , pe 28 august este ziua ei .

  3. La multi ani mamei tale! Tie…minte, pentru a nu mai folosi ipocrizia ca pe un scut si magnet in acelasi timp. (acum ceva vreme de deranja telefonul mamei tale care suna pentru ati spune: LA MULTI ANI !)

  4. Nea Antoane, ce-am zis eu si ce ai inteles tu. Vad ca insisti sa ai o parere radicala si negativa despre mine. Poate ca ar trebui sa cunosti oamenii inainte sa le pui etichete.

    • nu conteaza niciodata ce a fost ci conteaza ce este …in orice fam sunt suisuri si coborasuri …si asta e bine ….si parerea mea -,,e foarte urat sa-ti bagi nasu in fam altuia ,,…oricum eu ma bucur pt tine dane si cu lumea rea spalate undeva ..k de bine nu vb doar din invidie …sa faca si ei ce faci tu si apoi sa vb ..inca o data -La multi ani! mamei tale sa fiti erici si iubiti si multa sanatate intregii familii:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *