M-AM DISTRAT LA CONCERT DE GAGICI! :)

Aseară am fost la concertul lui David Bisbal. Ii place soaţei şi am zis să-i fac o surpriză, aşa că am cumpărat bilete. Cam cu strângere de inimă, recunosc, pentru că bărbaţii nu prea au ce căuta la astfel de concerte. E ca şi cum ar veni femeile la meciurile de fotbal dintre Steaua şi Dinamo.

În fine, mai sunt şi excepţii, iar, aseară, au fost destui masculi la Sala Palatului. Probabil, la fel ca mine, însoţitori ai soţiilor sau iubitelor. De altfel, s-a şi văzut cât de încântaţi erau bărbaţii. Toate femeile erau în picioare, aşa că a trebuit să se ridice şi ei. Evident, eu după gaşcă. Diferenţa a fost făcută, însă, din acel moment. Toate damele dansau de mama focului. Toţi bărbaţii stăteau ca la înmormântare. În poziţie de drepţi, cu mâinile în şolduri, sau prinse în faţă, undeva la nivelul prohabului. Dar… ce nu face masculul ca să-şi spele păcatele în faţa consoartei sau ca să cucerească o nouă felină! 🙂

În cazul meu, însă, s-a întâmplat şi o mică minune. Mi-am adus aminte de Spania, de una dintre ţările mele preferate, de vacanţele de pe acolo, de influenţele maure din Andalucia şi a început să-mi placă. Ba, la final, am acceptat nonşalant să stăm şi la bis. Am avut chiar şi o melodie preferată. Iată despre ce e vorba:

Şi mi-a mai plăcut ceva: o acţiune a celor de la CIADO România- Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului. Băieţii ăştia luptă pentru conştientizarea pericolului consumului de droguri în rândul tinerilor şi al populaţiei, în general. La acest concert, au fost parteneri. Aşa că, pe fiecare scaun, lângă o poză de-a lui Bisbal, găseai şi câteva cuvinte din partea lor. Nu ştiu câţi spectatori au băgat în seamă pliantele respective, dar eu le-am văzut. Şi, dacă au mai fost ca mine încă vreo câteva sute de oameni, din cei 3500 prezenţi, tot e un plus. E un pas înainte, decât să stai cu mâinile în sân şi să treci nepăsător pe lângă un consumator ajuns în sevraj.

11 comentarii la „M-AM DISTRAT LA CONCERT DE GAGICI! :)

 1. Super, e bn ca pana la urma te-ai simtit si tu bn si sotia numai incape vorba;) ati avut o seara minunata asa reiese din ceea ce am citit, iar cat priveste partea aceea cu parteneriatul antidrog, suntem atat de informati incat suntem curiosi sa tragem o liniuta:))) cred ca prea se baga in sufletul nostru cu tot felul de chestii de acest gen pe bune cand eram in liceu ma disperau veneau si ne vorbeau din carti de psihologie. Mai bn pliantele acelea le duceau IN CARTIERRELE din Bucuresti sa citeasca si drogatii poate le intra ceva in cap.

  • Stii cum e si cu faza „mai bine era sa…”. Probabil ca, daca faci toate actiunile posibile, de abia atunci multumesti pe toata lumea sau reusesti sa extermini un astfel de fenomen. Din pacate, fondurile sunt limitate.

 2. A fost foarte frumos concertul..trebuie sa recunosti..si vocea lui David Bisbal…e o voce ce merita toti banii..si prietenul meu a fost cu mine si chiar i-a placut :)..

  • Ce sa faca si el?! A strans din dinti si a suportat. Ca sa fii tu fericita, la final, a declarat ca i-a placut. 🙂

 3. Hai ca au fost multi barbati in sala, nu cred ca toti au venit „fortati”. Si concertul chiar a fost reusit.:)
  Ziceai ca s-au dezlantuit doamnele acolo … dar gandeste-te ce faceau daca erau numai doamne in sala. Asa, ca mai erau si barbati, au fost, totusi, mai rezervate.:)
  David Bisbal canta bine si arata intr-un mare fel. Carliontii if fac tare simpatic.:)

  • Intr-adevar, Bisbal canta bine. O recunosc. Despre carlionti, nu ma pot pronunta. Voi, femeile, aveti gusturile voastre. Si iti dau dreptate si in privinta reactiei doamnelor. Daca ar fi fost doar ele in sala, ar fi fost ca la spectacolele de striptease. PS: Multumesc pentru primul tau comentariu! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *