PUSS IN BOOTS, SUPER FILM! ATENŢIE, ÎNSĂ, UNDE ÎL VEDEŢI!

Am avut ocazia să văd „Puss in Boots” de două ori, la două cinematografe diferite. Filmul este chiar fain! Merită văzut de toată lumea, este pentru toate vârstele!

Prima oară, l-am văzut cu colegii de la Acasă, printre care şi Ioana. Ne-a plăcut maxim!

A doua oară, l-am văzut cu Cristina, la un alt cinema şi am fost foarte dezamăgit!

Evident că filmul era acelaşi, dar condiţiile au fost complet diferite.

La primul cinematograf, ecranul imens şi instalaţia de sunet au făcut atmosfera cu adevărat extraordinară! Chiar aveai impresia că eşti acolo, personaj în film!

La al doilea cinema, dezastru! Deşi respectiva locaţie a fost deschisă de curând, cu mare tam- tam! Seara a început prost, cu o coadă interminabilă la bilete şi la floricele. Asta pentru că respectivii patroni de cinema s-au gândit să facă o singură coadă comună. Poate că eu vroiam să-mi iau doar bilet, nu şi floricele. Dar nu s-a putut.

 Apoi, sunetul a fost foarteeee slab. Am avut impresia ca vad filmul la tv, la un televizor vechi, şi nu într-un cinema cu sistem de fitză. Poate au uitat să ridice volumul!

Nu în ultimul rând, efectele 3D erau prea puţin puse în evidenţă de o pereche de ochelari foarte proastă. Pur şi simplu, nu reuşeai să vezi cum trebuie pentru că îţi picau de pe ochi.

Singurul lucru pozitiv a fost că ochelarii respectivi erau doar ai tăi. Erau sigilaţi şi îţi deveneau proprietate personală. Asta, însă, doar după ce achitai 3 lei, contravaloarea lor. Şi, într-adevăr, doar 3 lei meritau.

Una peste alta, concluzia: mergeţi să vedeţi PUSS IN BOOTS! Super film! Atenţie, însă, ce locaţie alegeţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *