VACANŢĂ, STAI CĂ VIN!

Astăzi este ultima zi de muncă din următoarele două săptămâni. Adică, de mâine sunt în CONCEDIUUUUU!

Aşa că vă pup şi vă transmit toate gândurile mele bune. Vă plâng de milă celor care nu vedeţi prea curând concediul şi mă alătur vouă, celor care petreceţi, deja, la soare.

Prima săptămână am să o stau. STAT! Atât. Stat dintr-ăla până la limita plictiselii. O săptămână întreagă doar cu familionul.

Următoarea, tot cu familionul. Dar la MAREEEE! Sophia va intra pentru prima oară în mare şi va călca pentru prima oară pe nisipul litoralului românesc. Da, românesc. Nu pentru că n-ar fi condiţii mai bune în alte părţi, sunt sigur de asta. Este, însă, cel mai aproape şi încerc să nu-mi chinuiesc copilul cu drumul. Ori cu avionul, ori cu maşina, undeva în altă ţară. E prea mică pentru un drum lung.

Aşa că, de mâine, vă invit să vă bucuraţi alături de mine, să vă relaxaţi. Eu, cu siguranţă, asta voi face.

Voi aţi intrat, deja, în concediu? Unde vă duceţi vara asta?

 

27 de comentarii la „VACANŢĂ, STAI CĂ VIN!

 1. Noi mai avem de asteptat vreo 3 saptamini. De-abia asteptam. Vacanta placuta! o sa ii placa mult Sophiei cu piciorusele in apa. Prima intilnire a fetitei noastre cu marea a fost una dintre cele mai frumoase vacante.

 2. Vacanta placuta! Va invidiez si nu prea …tinanad cont de faptul ca locuiesc in Constanta si pot sa ma duc oricand la plaja,insa abia astept luna august cand voi pleca si eu in concediu….3 zile la Istambul! Odihna placuta si sa aveti soare la mare!

 3. Vacanta frumoasa sa aveti! Eu sunt de 10 zile in vacanta dar nu prea ma odihnesc.Sora mea de 3 saptamani NU ma lasa sa dorm.:(((((((

 4. Va doresc un concediu minunat alaturi de familie!
  Sper sa nu gresesc pentru ca scriu aici dar stiu ca strangeati pet-uri din ratiuni ecologice. Am aflat astazi de o campanie a celor de la Animal X in care este specificat ca maine 29 iunie 2012 si pe 12 iulie 2012 putem asista la un concert animal x platind cu pet-uri si doze de aluminiu, in plus se ofera si alte bunatati contra pet-uri. Scuzati-ma daca am gresit locul dar e de laudat acest lucru si de dat curs acestei solicitari. Pentru alte info accesati link-ul: http://www.urban.ro/evenimente/calendar/animal-x-sistem-si-cbo-concert–descult-in-iarba/
  si pagina de facebook a celor de la Animal X : http://www.facebook.com/animalxclub
  Vacanta placuta tuturor!!!

  • Multumesc pentru primul tau comentariu. Este de apreciat initiativa celor de la Animal X. Cred, insa, ca mai importante sunt gesturile individuale, cele facute zi de zi de fiecare in parte.

 5. Va urez vacanta placuta si mult soare!Sa faci multe poze si sa ni le arati si noua. Noi vara asta cred ca o sa mergem la Santorini(Grecia) sau la Praga(tinand cont ca nu prea imi place marea)…saptamana asta o sa decidem…abia astept si eu concediul, desi am inceput noul meu servici de 2 saptamani, parca sunt obosita(caldura e de vina).

 6. eu mai am de asteptat pana in august cand am sa plec in concediu dar iti urez tie un concediu placut si relaxant alaturi de familie.la mare am sa ajung si eu impreuna cu familia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *