A FI SAU A NU FI… METROSEXUAL!

„Metrosexualitatea= un termen inventat de jurnalistul britanic Mark Simpson, se refera la o subcultura a barbatilor de orice orientare sexuala care au un simt estetic puternic si sunt preocupati de aparenta lor, mai ales în domeniul modei.”

CE FACE METROSEXUALUL:

– se pensează

– se epilează

– îşi face manichiura

– se îmbracă în tendinţe

– are părul mereu aranjat

– îşi face tratamente faciale

– merge la sală

În ultima vreme, toţi mai mulţi bărbaţi au grijă de înfăţişarea lor. Şi, totuşi, niciunul dintre aceşti bărbaţi nu recunoaşte. Le este teamă să li se spună că sunt „metrosexuali”. Şi nu pentru că adoră să meargă cu metroul.  🙂 Din contră, pentru că le este teamă că ar putea fi etichetaţi sexual.

Dar ce e rău în a fi metrosexual? Să îţi faci manichiura, să-ţi îngrijeşti faţa, să-ţi aranjezi părul şi să mergi la sală? Ce e rău în toate acestea? E rău să ai grijă de aspectul tău? De altfel, orice femeie care are lângă ea un metrosexual se mândreşte cu el. Că arată bine, că este îngrijit!

Eu recunosc: îmi fac manichiura, merg, uneori, la sală şi măcar în joacă, am încercat o cremă de faţă de la Cristina. În plus ador să fiu spălat pe cap. Aş putea sta ore în şir la „scărpinat”. Îmi place, mă relaxează.

Iar, dacă toate acestea înseamnă să fiu metrosexual, da, atunci recunosc: sunt metrosexual. Şi n-am mai mers cu metroul de ceva vreme! 🙂

Să arunce cu piatra în mine cel care nu şi-a făcut măcar o dată manichiura sau pedichiura!

Şi, ca să punem punct oricărei controverse, dragi doamne şi domnişoare, vă întreb pe voi: cum preferaţi bărbaţii? Îngrijiţi sau aşa… mai… nespălaţi? Sau vă plac cei cu unghiile lungi şi negre?

 

 

11 comentarii la „A FI SAU A NU FI… METROSEXUAL!

  1. cei ingrijiti,normal!!!am mai intalnit si dastia mai nespalati,mai,mai…iubitul meu nu isi face tratamente faciale,nu se penseaza,nu se imbraca in tendinte,dar e curat.acum serios vorbind,ce fata/femeie ar sta langa un baiat/barbat neangrijit?sau ce barbat ar sta cu o femeie care se neglijeaza?si al meu foloseste creme si parfumuri bune.e de admirat cand un barbat tine la frumusetea si ingrijirea sa!

    • Totusi n-a ajuns la nivelul de metro. Aici era povestea. Mai metro sau mai „salbatic”, sa-i spun.

  2. clar,un barbat ingrijit.dar ingrijit nu inseamna cu balsam roziu pe buze,cu sprancene arcuite,sa ii luceasca unghiile de zici k sunt diamante,sa il vad mereu prin casa cu masca si felii de castravete pe ochi
    !un barbat ingrijit este cel care are in permanenta unghiile curate(am un fix cu unghiile barbatilor,e primul lucru unde imi fug ochii cand vad un barbat)sa miroase frumos,cu mainile moi,nu aspre ,ca atunci cand ma mangaie sa fie o placere.sa ii miroase parul frumos…chestii de astea normale.din punctul meu de vedere….

    • Nici eu nu m-am gandit ca trebuie sa concurezi cu iubita la care are mai multe creme. Dar, daca a te ingriji inseamna sa fii metro, atunci ma declar.

  3. ca e metro sau ca nu e,important e ca se ingrijeste destul de bine iar lucrul asta e evident!oricum are ochi numai pentru mine,scumpul de el!sentimentul e reciproc.

  4. Eu sunt de acord cu totul mai putin cu epilatul(la barbati evident). Asta inseamna un barbat ingrijit,unul care foloseste creme, parfumuri, pensat(unde este cazul), unghii curate(in cazul meu, mainile si in principiu unghiile sunt primul aspect pe care-l urmaresc la un barbat) si un pic de sala.Sunt multi barbati care fac asta.Insa mi se par exagerati cei care se epileaza, nu pot sa ii vad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *