CE SĂ FACI ÎN WEEK-END PE O ASTFEL DE VREME?

Vine week-end-ul, o perioadă a săptămânii, în care, în general, încercăm să ne distrăm, să ne relaxăm după cinci zile de muncă.

Şi, totuşi, pe vremea asta, habar n-am ce vom face. De obicei, ieşim în oraş. Dar acum? Numai să ieşi din casă poate dura o veşnicie… toată partea cu încotoşmănatul.

Pe de altă parte, am putea sta în casă, la căldurică, să ne facem una cu canapeaua şi să vedem toate filmele posibile la tv.

Şi, totuşi, poate mai sunt şi alte variante. Aştept propuneri. Voi ce faceţi într-un week-end cu ninsori şi frig sub zero grade?

PS: Că tot se potriveşte vremii de afară, nu uitaţi să votaţi în continuare topul celor mai pricepuţi „lopătari” din showbizz. Pana acum, Cabral conduce. La cât de măricel e, sunt sigur că se pricepe la deszăpezit, dar până trece vremea rea, cine ştie… poate se schimbă clasamentul!

19 comentarii la „CE SĂ FACI ÎN WEEK-END PE O ASTFEL DE VREME?

  1. Eu in acest week-end imi propun sa invat si iar sa invat. Ma bucur ca afara este o vreme neprietenoasa si nu ma va ispiti sa fac altceva. Pt tn Dan am o propunere, stai in casa la caldurica, cu printesa cea mica si cu sotia, uitati-va la desene animate , priviti seara afara pe fereastra cum ninge, lucruri din acestea care laprima vedere par banale…………………..dar, incearca:)

  2. eu vreau sa dau o fuga pana la tara, maine sunt libera, bunicii stau la 7 km, deci……e o problema…sa o conving pe mama sa se dea cu mine; daca propunerea pica, satu in varful patului cateva ore cu ceai cald langa mine si uitandu-ma la niste filme bune; daca as avea copilut ptin casa, as profita sa dezvolt tot felul de jocuri cu el

    • Iti dai seama ca Sophia Maria va fi in centrul atentiei. Pitica e fabuloasa si ne umple tot timpul. Asa ca, in acest week-end geros si inzapezit, probabil ca doar asta vom face: ne vom juca cu fetita.

  3. Cu asa printese in casa esti un mare IMPARAT!Vremea la noi nu ne lasa sa iesim din bloc…bine ca avem internetul…telefonul…filmul…”jocurile” casnice.

  4. Sunt in sesiune, deci in weekend invat cat pot de mult…dar de weekend-ul viitor o sa fiu iar libera si ma gandesc sa ma uit la cat mai multe filme, sa gatesc ceva special si sa ies cu sania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *