CEA MAI PUTERNICĂ ROMÂNCĂ, PRIN OCHII JURNALISTULUI DE MONDEN

Ieri, la Poveştiri Adevărate, am difuzat un interviu în premieră cu Roberta Anastase, al treilea om în stat. A fost un interviu axat pe femeia Roberta şi nu pe activitatea ei politică.

Sunt convins că nu mulţi o plac, sunt convins că foarte mulţi o înjură şi îi înjură pe cei din partidul ei.

Din punct de vedere jurnalistic, a fost, însă, o mare performanţă. Pentru mine, a fost unul dintre cele mai tari interviuri pe care le-am făcut pana acum, in aproape zece ani de presa. Am mai realizat interviuri de acest gen şi cu Ion Iliescu, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, chiar şi cu Traian Băsescu, dar nu atât de exhaustive. 

Şi iată argumentele mele: sunt primul ziarist care a reuşit să vorbească cu preşedintele Camerei Deputaţilor şi despre altceva decât politică. Sunt primul ziarist care a obţinut atât de multe informaţii despre viaţa ei personală: când se căsătoreşte, cu cine, dacă îşi doreşte o familie, dacă ţine cure de slăbire, dacă face sport, dacă e deranjată de faptul că designerii spun că nu ştie să se îmbrace etc.

Ţin să precizez că, în patru ani de mandat al doamnei Anastase, este primul interviu de acest gen. În plus, este singurul interviu exhaustiv în privinţa vieţii ei personale.

Interesul meu şi profilul Poveştirilor Adevărate sunt în sfera subiectelor soft. Nu am urmărit nicio secundă să dezbat teme politice. Sunt destule televiziuni care fac asta. Ce m-a interesat a fost să aflu ce se ascunde în spatele carapacei de politician. Şi am descoperit o femeie absolut normală, cu temeri asupra măritişului, cu dorinţa de a deveni mamă, cu preferinţe într-ale modei.

Tocmai de aceea, vă invit să vizionaţi materialul şi aici. Aştept comentariile voastre.

PS: Mi-a luat patru ani să o conving să-mi acorde acest interviu. O bat la cap cam de la începutul mandatului.


Roberta Anastase: „Fac nunta in 2012” – FOTO&VIDEO pe www.acasatv.ro

6 comentarii la „CEA MAI PUTERNICĂ ROMÂNCĂ, PRIN OCHII JURNALISTULUI DE MONDEN

  1. Da,v-am urmarit,faceam sarmale si ma pregateam de facut prajituri…e o doamna frumoasa,e timpul sa se casatoreasca!Nu stiu de ce ii e frica de casatorie!Nu musca nimeni!!!

  2. Felicitari, dragul meu !!! Dupa munca (si insistenta) meritati sa obtii de la dumneaei TOT. Heheeheeee…ma bucur si inca o data felicitari !!! Multa bafta, scumpelul meu prieten !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *