CEL MAI FRUMOS CRĂCIUN: DOUĂ LINIUŢE!

Cel mai frumos Crăciun, pentru mine, a fost anul trecut. De atunci, am cea mai frumoasă amintire.

Concret este vorba despre două liniuţe pe testul de sarcină al soţiei. Cam în această perioadă, anul trecut, am aflat că vom deveni părinţi.

A fost un Crăciun minunat, făcut astfel de un obiect atât de simplu. Cele două liniuţe ne-au făcut, însă, să râdem cu gura până la urechi. Apoi, pentru că am păstrat secretul până la trei luni de sarcină, ne uitam unul la altul şi ne zâmbeam complice, iar prietenii nu înţelegeau ce le ascundem.

Între timp, sarcina a crescut şi s-a transformat în cel mai frumos copil din lume, pentru noi: Sophia Maria.

Sunt convins, însă, că actualul Crăciun va fi şi mai frumos, iar, la anul, şi mai frumos. Şi tot aşa. Asta pentru că sunt sigur că Sophia Maria ni-l va face cel mai frumos chiar şi prin simpla ei prezenţă.

Pentru voi, care a fost cel mai frumos Crăciun? Care este cea mai frumoasă amintire pe care o aveţi din această perioadă?

 

17 comentarii la „CEL MAI FRUMOS CRĂCIUN: DOUĂ LINIUŢE!

 1. Felicitari pentru fetita voastra frumoasa!Bucuria noastra se aseamana mult cu bucuria voastra de anul trecut)) acum, doua saptamini in urma testul a aratat doua liniute!! Suntem fericiti))). CRACIUN FERICIT TUTUROR!

 2. Primul Craciun cu un ingeras de fetita,normal ca este f.frumos!Aceste clipe si amintiri ramin in inima si sufletul nostru!Cel mai frumos Craciun e atunci cind reusim sa ne reunim familia si sa fim cu totii impreuna,in jurul bradului,la biserica,acasa!SARBATORI FERICITE,va pup!!!

  • Sarbatori fericite si tie, draga Ildiko! Esti una dintre cititoarele fidele ale blogului si iti multumesc pentru asta!

   • Abia am timp acum,dar va pup,am baietii linga mine,mama,toata familia,dar Sophia m-a topit,va iubesc frumosilor!Sa aveti sarbatoarea Craciunului mereu asa fericiti!Miine fac pachet si cel mare pleaca la Cluj.

   • Va urmaresc la tvACASA cu IOANA!Imi place sa va urmaresc ,am tv in bucaterie si aud birfele si evenimentele mondene la timp…si Cabral e tare…ca piatra!

 3. Dragul meu drag, prin bucuria ta ne umpli si noua sufletul de bucurie… E mare lucru, parerea mea. Sa ramai mereu asa si sa te bucure pana si cea mai mica nazbatie a fetitei tale dragi !!!

 4. buna.Cu ocazia sarbatorilor de craciun va doresc multa sanatate, caldura celor dragi sa va incalzeasca sufletele si casa sa va fie plina de bucurii. Craciun fericit!

 5. Buna.Multumesc mult Dan. Am o sarcina usoara si sper sa ma simt tot atit de minunat pina la sfirsit.)) Sarbatori fericite !!Lumina sfanta din noaptea de Craciun sa va vegheze casa si sa va umple sufletul de bucurie si liniste. Sa va dea Dumnezeu puterea sa va indepliniti toate visele,realizari depline,sanatate si prosperitate.Mos Craciun sa-ti aduca voie buna si ginduri senine .La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *