DISTRUGEM TOT SĂ IASĂ BANUL!

Personajele din imagine sunt trei tineri minoritari. Nu am nimic cu etniile, dar ştiu sigur că sunt minoritari pentru că îi văd în fiecare zi de la fereastra casei mele. Ştiu exact cu ce se ocupă şi, acum, vă arăt şi vouă.

Lângă noi este o fostă fabrică. Într-adevăr cam în paragină.

Iar tinerii ăştia ce s-au gândit? Să facă şi ei un ban cinstit. Aşa că s-au pus pe treabă. Doi lucrează de zor, al treilea, o domnişoară stă de şase. Să nu-i prindă cineva că distrug o proprietate. Nu m-au văzut, însă, şi pe mine, care, de la fereastră, le făceam câteva poze.

Concret, băieţii ăştia adună fier vechi. Teoretic, adună. Practic, îşi fac rost singuri, atunci când cred că nu-i vede nimeni. Ajutaţi de un topor, treaba se face relativ foarte repede. În doar câteva minute.

Şi, uite aşa, tinerii pleacă satisfăcuţi, cu zâmbetul pe buze. Au mai strâns câţiva leuţi în buzunar. Păcat că au distrus un perete al unei fabrici.

Mă întreb în cât timp vor termina tot fierul din fabrică. Dar nu mă mai miră nimic. Alţii au furat combinate întregi! Cum să nu fure şi amărâţii ăştia câteva zeci de kilograme de fier! Mare scofală!

3 comentarii la „DISTRUGEM TOT SĂ IASĂ BANUL!

  1. eu daca as fi stat si as avea interesul sa am terenul curat i-as palti in plus sa faca treaba……lasand gluma la o parte, astia se descurca cum pot si ei…..

  2. Eu cind duc gunoiul este un tip care ma-ntreaba mereu…ceva de mincare,sau fier,ceva stricaciuni din fier aveti???Fac si ei ce pot!Dar astia din poza…sunt gata sa ia si garajul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *