FILME DE NERECOMANDAT SAU CUM SĂ VEZI DOUĂ FILME ÎNTR-O ORĂ!

Week-end petrecut în casă, alături de graviduţă. Unde să o duci pe căldurile astea?!

Aşa că mă echipez cu trei filme închiriate ca să facem şederea mai plăcută. Evident, siropuri, adică filme uşoare de văzut în cuplu.

Am început cu “Dragoste cu gust de afine- My bluberry nights”. Distribuţie super- Jude law, Rachel Weisz, Natalie Portman. Primele zece minute, o conversaţie între doi, într-un bar. Plictiseală maximă. Am cedat.

Şi am început să vedem filmul în stilul nostru: pe repede înainte. După 30 de minute, terminasem. Nu mi-a rămas nimic în cap din el. Nu am ce să vă povestesc despre el. Pur şi simplu, pierdere de timp.

Mai închiriasem “Fire de iarbă- Leaves of grass” cu Edward Norton. Un fel de thriller. Pe ăsta l-am ales eu special, cu gândul să mai schimb genul şi atmosfera.

Aceeaşi plictiseală. O tristeţe maximă. După zece minute, iar pe repede înainte.

Într-o oră văzusem ambele filme. Şi eu care mă gândeam că vom avea o seară ocupată?!

În fine, ultima tentativă. “Dragoste şi alte medicamente- Love & other drugs”. Auzisem de comedioară, dar nu şi de actori. Bingo! Ăsta ne-a ţinut! Am reuşit să-l vedem până la capăt, în play. N-aş putea să vi-l recomand, totuşi. Ideea e interesantă, dar finalul e clasic american. Toată lumea sfârşeşte fericită, deşi, realitatea, viaţa de zi cu zi, ne demonstrează contrariul. Dacă n-aveţi altceva de făcut o oră şi jumătate, puteţi, totuşi să-l închiriaţi. Nu se compară, însă, cu marile siropuri gen “Toamnă la New York” sau mult mai veselul “Diavolul se îmbracă de la Prada”.

http://youtu.be/KrMjIBQGdH4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *