LA MINE E MARE ÎNGHESUIALĂ DE VALENTINE’S DAY! AM VREO DOUĂ, TREI VALENTINE! VOI?

Am constatat că azi suntem în 13 februarie, iar mâine e Sf. Valentin. O sărbătoare românizată şi interiorizată de noi toţi. 

Ei bine, conform unei vorbe care circulă pe la noi… Valentine`s Day m-a luat prin surprindere, pe nepregătite… ca atare, pt a nu intra din nou la cură forţată, numai cu legume şi fructe, am decis că trebuie să acţionez.

Doar că pică sărbătoarea asta aiurea rău, în mijlocul săptâmânii,  când omul munceşte…  Mai e şi zăpada care numai chef de surprize sau de cumpărături nu-ţi face. În plus, când ajung acasă e ora de băiţă, papă, somn pentru Sophia.

Aşa că nu am timp deloc pentru pregătirea Sf. Valentin.

Acestea fiind zise, doamnelor, ajutaţi un biet bărbat să se lămurească dacă poate sări peste această „aniversare” sau trebuie să se dea peste cap să o marcheze? Conteaza pentru voi Valentinul? Daţi-mi o idee de cum să mă scot, să nu risc să trec pe legume! 🙂

PS: Mai am o întrebare, anul ăsta, aş avea vreo trei Valentine! Oare pot să jonglez şi să le întreb pe toate dacă vor să fie „My Valentine”? Ştiţi cine sunt? Cristina, Sophia Maria şi soacra, că tot e la noi de când a venit zăpada! Cu toate aş vrea să-mi petrec ziua de mâine şi nu ştiu cum să mă împart! Hai bine, pe soacră am putea să o scoatem din ecuaţie! Dar… aşa delicat, să nu se supere!

UPDATE: DIN CAUZA VREMII NASOALE DE IERI SI DIN CAUZA FAPTULUI CA SUNT OCUPAT RAU ASTAZI, BLOCAT LA SERVICIU, AM HOTARAT DE COMUN ACORD CU CRISTINA SA AMANAM VALENTINE’S DAY PENTRU SAMBATA! ORICUM, VA DORESC VOUA PETRECERE FRUMOASA SI… VORBA CEEA: IUBITI-VA MULT!

 

13 comentarii la „LA MINE E MARE ÎNGHESUIALĂ DE VALENTINE’S DAY! AM VREO DOUĂ, TREI VALENTINE! VOI?

  1. Eu asa as face daca as fi in locul tau: as veni cu un buket mare de flori pt mama soacra, i-as multumi pt cat de mult ne ajuta in aceasta perioada, pe urma cadoul pt printesa, la ea e mai dificil fiind inca micuta, dar o jucarioara nu ii strica oricat de multe ar avea. Seara as apela la mama soacra cu rugamintea sa sttea cu cea mica si as invita-o pe Cristina la o cina romantica si astfel ziua se va termina multumitor pt toata lumea. nu?

  2. eu zic sa le scoti pe toate din ecuatie :)):))..fara suparare :)), le spui ca mai trz cand ies ghioceii te vei ocupa pe indelete, pitica sg te va intelege…..

  3. …ziua asta este pt indragostiti adik tu si sotia….nu e ziua copilului ,sa fii cu fetitza si nici a femeiei ca sa te simti putin sa incluzi si soacra!asa ca un buchet imens de flori de sezon,toate culorile o va inveseli sigur pe iubita ta sotie si un tort in foarma de inimioara(poate si de dieta sau din fructe(din capsuni ) ,facut la comanda de azi,maine il iei singur)si o surprinzi frumos….parerea mea e ceva intim valentin’s day…nu e cu cadouri mari costoase ,si avand in vedere ca e si marti….dar sa treci peste neobservat e inadmisibil!mai ales ca aveti un bebe micut si ea simte nevoia sa vada gesturi dragute acum…si scapi si ieftin.eu asta mi-as dori!sper sa fi fost de folos

    • Partea cu tortul in forma de inimioara mie nu-mi place. Mi se pare exagerat. Cu florile sunt, insa, de acord.

  4. Noi nu sarbatorim aceasta zi,doar ne iubim si atit!Daca esti atent si iubitor mereu Cristina iti va gati ceva special!

  5. cu un tort,niste bomboane si flori te scoti tu cumva.eu i-am luat iubitului meu bomboane,o cana si o perna personalizata,o felicitare si un tort in forma de inima tot personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *