MĂ AJUTĂ FAŢA, CE SĂ ZIC… :)

Într-o seară, la film la mall, cu soaţa. Alegem „J. Edgar”, super film, că veni vorba. Vi-l recomand cu căldură.

Să revin, însă, la povestea mea. Mă duc la coadă la bilete, spun numele filmului şi dau să plătesc. Casierul mă întreaba: „Legitimaţie de student aveţi?”. HOPA! Rămân mut. Stau câteva secunde bune până să-mi revin. Omul se uită la mine mirat, aşteptând un răspuns. Zic: „Nu, dar… par a mai avea vârsta de student?”. El la mine: „Da!”.

Plătesc, iau biletele şi mă întorc la soaţă plin de aroganţă: „Auzi, dragă, cică par foarte tânăr!”

Chiar aşa par? Vă întreb şi pe voi. Ţin să precizez să am 30 de ani, am terminat două facultăţi şi am făcut şi un master. Deci am cam trecut de ceva vreme de vârsta… studenţiei.

20 de comentarii la „MĂ AJUTĂ FAŢA, CE SĂ ZIC… :)

  1. din fata tv pari f tanar….un 25 lejer ti-as da, plus ca ai si un stil vestimentar lejer, tineresc ….deci, norocosule, bucura-te…o sa iesi cu fetita la vara si te agata fetele pe motiv ca esti cu surioara la plimbare :))

  2. mie mi se pare ca esti de vreo 30 de ani. ieri cand m-am uitat la povestiri am vazut ca te-ai tuns,iti sta bine.

  3. Miriamule,cred ca tu nu vezi bine,dar lasa…
    Dane,sa sti ca lumea are dreptate,nu pari de 30 de ani,sincer iti spun.eu ti-as da vreo 25-26 de ani,nu mai mult.cunosc si eu sentimentul,aproape toti oamenii care m-au intrebat cati ani am,s-au mirat cand le-am spus 18 ani..se uitau la mine ca la urs.doua fete mi-au spus ca par sa fiu in clasa a noua nu a-XII-a.unii ca am 12 ani cand eu defapt aveam 17 s.a.m.d.mie imi pare bine,cand voi avea 30 de ani,arat ca la 20…asa si tu Dane,stai linistit ca nu pari de 30 de ani.mai vorbea cineva ca pari foarte tanar cu copil si sotie!BUCURA-TE!!!

  4. bun se mai întâmpla!!!eu am avut o treaba pe la primărie și funcționara m-a întrebat numele părinților mei!eu trebuia sa fac o cerere,nu era deloc nevoie de numele lor dar funcționara….a făcut o confuzie probabil datorita hainelor tinerești,apoi răzând și ea de situație ,a zis ca a crezut ca-s de la liceu!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *