MI-AM LUAT CINEMA! ŞMECHERIE, FRĂŢIOARE!

 

Da, sunt singur în sala de cinema. Bine, mai era şi „Iubire”, dar cineva trebuia să facă poza.

Până la urmă, e de aşteptat să păţeşti asta dacă te duci sâmbăta dimineaţa la film.

Am ajuns din întâmplare la matineu, plecaţi de acasă, cu treburi prin mall, nu la cinema. Vroiam să văd, însă, filmul respectiv, aşa că nu am ratat ocazia.

Până la urmă, au mai apărut vreo doi- trei puştani, dar tot ne-am simţit liberi ca păsările cerului în ditamai sala.

Totuşi, filmul a fost bunuţ. „Step up 4”. Pentru cei entuziasmaţi de mişcări senzaţionale de dans şi pentru a nu pierde vreun episod din serie, vă spun că merită văzut.

Iata şi un trailer! Mergeţi la 3D, e mai fain!

6 comentarii la „MI-AM LUAT CINEMA! ŞMECHERIE, FRĂŢIOARE!

    • Ei, ceva popcorn s-a mancat. Inclusiv eu sunt amator de asa ceva. Dar atmosfera a fost foarte ok, telefoanele nu au sunat deloc.

  1. Eh pe asta inca nu am experimentat-o! Cred ca te-ai simtit ca la tine acasa….cu o mica diferenta insa, ecranul era ceva mai mare. Esti norocos, nu era nimeni in spatele tau care sa iti scuipe seminte in cap. Duminica trecuta am cumparat 4 filme, si le-am vazut pe toate…..8 ore de televizor cu pauza de 30 de minute pentru pranz, relaxare totala! duminica asta as vrea sa ma uit desene animate, dar nu cred ca o sa rezist 8 ore.

    • Merita incercat. E o senzatie ciudata sa fii singur in ditamai sala. Pe de alta parte, dupa 8 ore de vizionat filme, nu te-ai simtit cam obosita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *