SAVOARE PENTRU BĂRBAŢI: SĂ NE CLĂTIM ŞI NOI OCHII!

Au fost câteva persoane cititoare ale acestui blog care mi-au transmis că scriu prea mult despre subiecte relativ feminine.
Aşa că, na, să moară ofticoşii de ciudă!
Uite cu cine m-am întâlnit zilele trecute: o grecoaică tare bunăăă pentru vârsta ei! L-a cucerit şi pe Trăistariu.
Doamnelor, puteţi vedea, însă, şi voi materialul. Sunt câteva sfaturi utile şi pentru voi!

12 comentarii la „SAVOARE PENTRU BĂRBAŢI: SĂ NE CLĂTIM ŞI NOI OCHII!

  1. Da….frumos interviu cu Madonna din Grecia. Ce sa spun. Mi se pare ca tot ce spune despre ea si naturalete este adevarat. Este o minune ca in lumea mondena mai gasesti si oameni care nu pun accentul doar pe frumusetea exterioara. Ce mi s-a parut ciudat e ca ea a zis ca nu isi aduce aminte de sarutul cu Trestariu. Desi videoul arata ca s-au sarutat scurt de doua ori consecutiv. Si felicitari pentru acest reportaj. Te descurci foarte bine. Si mama mea spune ca la terminarea liceului sa ma duc la o facultate de jurnalism sau de actorie dar inca sunt indecis.

  2. Dar de ce sa fie greu? Am sa te contrazic daca imi permiti. Cand iti doresti cu adevarat un lucru faci cum poti, dar prin cai bune sa ajungi la liman. Uite sa iti zic ceva. Eu de 3 ani incerc sa ma inscriu la casting la Acasa TV pentru a ajunge un actor. Am stat de vorba la telefon cu 3 oameni care se ocupau de casting. Cand le-am spus ca locuiesc in Alba Iulia au spus ca e prea mare distanta pentru a veni la Bucuresti si mi-au inchis telefonul in nas si nu aua mai raspuns. In iarna m-am inscris la casting si am fost ales, dar din pacate sursa financiara nu a fost de partea mea atunci pentru a ma deplasa la Bucuresti si am pierdut sansa. Poate nu crede nimeni, dar imi doresc asa de mult sa ajung actor pe de am inceput ca seara de seara sa am vise vazanduma actor.

  3. sunt de acord cu Dan…daca intr-adevar iti doresti ceva cu adevarat trebuie sa lupti pentru a-ti atinge scopurile…eu imi doresc sa urmez facultatea sportiva stiu ca este extrem de greu dar daca asta imi place asta fac…multi spun ca a este vorba de sport nimic mai mult, dar nu e asa…as mai avea timp sa ma razgandesc daca vreau sa fac alta facultate pentru ca mai am un an de liceu,dar de ce daca pe mine alta facultate nu ma reprezinta?

    • Sa;ut. Eu acuma am trecut pe clasa a X. Eu de mic imi doresc sa ajung actor dar norocul nu a fost de partea mea. Am participat la concursuri de teatru si s-a dovedit talentul meu. Si lupt in continuare pentru ceea ce imi doresc. Asta ii spuneam si lui Dan Cruceru.

  4. am inteles…Dan ti-a dat un sfat in privinta jurnalismului,acum daca tie iti place asta sau facultatea de actorie,indiferent de facultate trebuie sa sti ca pe nicaieri nu este mai usor…

  5. Dan ti-a dat un sfat in privinta jurnalismului,acum fie ca e vorba de jurnalism,actorie sau altele,indiferent de facultate trebuie sa o alegi pe cea care te reprezinta,sa studiezi ceea ce te intereseaza,ce iti place,altfel “te pui cu te incurci, te impiedici si cazi! pentru ca la urma urmei este vorba despre viitorul tau…dar pana atunci poate te mai razgandesti…eu cand eram clasa a 9-a spuneam la toti ca voi urma facultatea de teologie-litere pentru ca…nici eu nu mai stiu de ce.poate pentru ca sunt la un liceu teologic,ca eu ca profesoara nu ma vad…dar de atunci si pana acum vezi tu m-am razgandit.acum vreau la sport…e ciudat pentru ca am sa schimb profilul .dar daca pe mine nu ma atrage deloc facultatea de litere…nu e de mine…bine ca eu acum ma gandesc la bacalaureatul de anul viitor sa il trec cu brio pentru ca la ce rezultate s-au obtinut anul acesta pe mine m-a cam bagat in sperieti.

  6. Dan ti-a dat un sfat in privinta jurnalismului…acum fie ca este vorba de jurnalism,actorie sau Marketing in cadru Ase etc etc trebuie stiut un lucru:nicaieri nu este mai usor…tu decizi ce facultate vrei sa urmezi,sa studiezi domeniul care iti place,care te atrage…in fond si la urma urmei este vorba despre viitorul tau,deci decizia iti apartine in totalitate,altfel ”te pui cu te incurci,te impiedici si cazi”!eu cand eram in clasa a 9-a spune-am la toti ca voi urma facultatea de teologie-litere.pentru ca…nici eu nu mai stiu de ce…poate pentru ca sunt la un liceu teologic,si sa nu imi schimb profilul ca eu profesoara nu ma vad…dar de atunci si pana acum m-am razgandit.vreau la sport…pentru ca m-am gandit,ma-m razgandit si apoi iar m-am gandit ca facultatea de litere nu este de mine.ca nici-o alta facultate..deci…am zis sport,sport ramane si cale de intoarcere nu mai e…bine ca eu acum ma gandesc la bacalaureatul de anul viitor,sa il trec cu brio ca la ce rezultate s-au obtinut anul acesta pe mine ma cam bagat in sperieti…

    • Da..am vazut ce note deplorabile. Dar nu am ce zice. Da, in legatura cu actoria. Nu ma laud dar toti care m-au vazut jucand au spus ca am talent. Am o gramada de diplome de la concursuri etc. Si visul meu de mic este si de a ajunge in platourile programului ACASA TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *