ŞI BĂRBAŢII CONTEAZĂ!

Am văzut peste tot comentarii despre cât de bine sau prost îmbracate au fost marile vedete feminine la decernarea Globurilor de Aur 2013.

Dar ce, noi bărbaţii nu contăm? Adică ce masculii de acolo au venit doar pe post de tortiţe ale doamnelor? Nu pot să cred că Brad Pitt, George Clooney sau Johnny Depp ar accepta un astfel de statut.

Şi, totuşi, au apărut câteva articole şi despre moda la bărbaţii de la eveniment. Esquire scrie puţin despre asta. Trebuie să recunoaşteţi, însă, că e o picătură într-un ocean, comparativ cu nebunia produsă de rochiile doamnelor prezente la decernarea premiilor. 

Concret, anul acesta, moda masculină s-a axat mai degrabă pe „accesoriul” barbă decât pe smochinguri şi papioane. Ştiam eu că sunt în trend! 🙂

Facial Hair at the 2013 Golden Globes

Leonardo DiCaprio si George Clooney au ţinut, totuşi, să se bărbierească înainte de a păşi pe covorul roşu. Iar DiCaprio a fost desemnat cel mai bine îmbrăcat bărbat al evenimentului. Smochingul impecabil, fără o cută, papionul perfect aşezat, cămaşa albă care nu dă niciodată greş şi mai ales atitudinea l-au făcut remarcat de toată lumea.

Bill Clinton a arătat şi el senzaţional, deşi se pare că e grav bolnav.

Despre Robert Pattinson, nu prea văd ce e de spus.

James Bond, însă, a rupt gura târgului din nou.

Voi aveţi preferaţi printre bărbaţii ăştia? Care e cel mai bine îmbrăcat, din punctul vostru de vedere?

7 comentarii la „ŞI BĂRBAŢII CONTEAZĂ!

  1. La barbati, cind e vorba de tinuta de gala , e muuuult mai simplu ca la noi, de-aia cred ca nu sunt atitea articole pe tema asta. Din pozele prezentate de tine imi place tinuta lui Di caprio. Cred ca o haina e pusa in valoare si de atitudinea cu care(scuze….) o porti . Pe unii acelasi model de haina sta ca pe gard, pe altii ii transforma total in bine .

    • Da, cred ca, la haine, este foarte importanta mai ales atitudinea. Sa stii, insa, ca si la barbati e complicat. Nu conteaza ca vorbim doar despre smoching si papion. Si astea vin in mii de variante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *