STRIGĂTOR LA CER: NEDREPTĂŢI CRUNTE ALE UNUI SISTEM SANITAR MÂNCAT DE „CANCER”!

Am aflat despre acest subiect din întâmplare şi m-am hotărât, imediat, să realizez un reportaj pe această temă. Pur şi simplu, s-a revoltat toată fiinţa mea în faţa acestei nedreptăţi: STATUL NU DECONTEAZĂ PROTEZELE PENTRU FEMEILE CU CANCER LA SÂN, DAR DECONTEAZĂ OPERAŢIA DE SCHIMBARE DE SEX!!!!

Chiar e prea mult!


Drama femeilor cu cancer la san: raman mutilate, iar protezele nu sunt gratuite – VIDEO pe www.acasatv.ro

10 comentarii la „STRIGĂTOR LA CER: NEDREPTĂŢI CRUNTE ALE UNUI SISTEM SANITAR MÂNCAT DE „CANCER”!

 1. E revoltator!Am vazut reportajul atunci cand l-ati difuzat si am ramas fara cuvinte!Nu as vrea vreodata sa trec prin asa ceva si sa ma lovesc de barierele acestea!Sincer, eu am un chist ovarian si imi este foarte frica sa ma duc sa ma operez din cauza unui sistem sanitar „bolnav” daca pot spune asa!

 2. Terifiant!!! Sunt o tipa dura, dar nu am putut privi imaginile cu urmele operatiei… 🙁 Nu e normal ca statul sa subventioneze total o operatie de schimbare de sex, care poate fi un moft, dar nu suporta operatia de reconstructie a sanului pt cele care au suferit o mastectomie! Nu vor sa li se mareasca sanii cu silicon, din cine stie ce frustrari sau fite, vor sa-si recapete, cat se poate, simbolul feminitatii. Nu e o operatie estetica, ci una reparatorie!!!

 3. totul e pe dos:
  1.cand vom vedea si noi doctori care macar sa stie sa anunte un diagnostic???nici nu vreau sa ma gandesc cum te „anunta” cand moare cineva.
  2.cand vom avea si noi parte de tratamentul pe care il meritam conform contributiilor adunate peste ani???
  3.cand vom acorda acestor bolnavi de cancer si nu numai (avand in vedere ca acum cancerul pare sa devina o „epidemie”) dreptul la o viata normala??de ce oare incearca UNII sa gaseasca remedii pentru cancer, daca noi nu acem totul necesar pentru ca acesti oameni sa aiba o viata decenta?
  Sunt ferm convinsa ca aceste femei au dificultati si la locul de munca, dupa o asemenea operatie de extirpare de san
  Sincer cred ca operatia de schimbare de sex costa mult mai mult in comparatie cu acea proteza, plus ca operatia de schimbare de sex este precedata si de tot felul de tratamente hormonale.
  Concluzie :oribil!!!!!!Specific romanesc!!

 4. Se pare ca la final de saptamana ati avut un eveniment in familie….ma bucur ca ati trecut si de pasul asta (emotiile cu pregatirile botezului).Intrebare.Ati servit sarmale sau nu ?:D.
  Va doresc sa va bucurati si sa nu ratati niciun moment important din viata fetei!!

 5. cu sistemul de sanatate e de rasu plansu,noi ne facem ca ne trateaza doctori cu obinuita spaga la buzunar,ei se fac ca i intereseaza soarta noastra atata timp cit in castig sant ei cat despre protectia sociala si morala a contrbuabilului pe cine sa intereseze.Am avut o mare surpriza anul acesta cand am incercat sa mi obtin dreptul la pensie de invaliditate pe baza diagnosticelor pe care le am .Surpriza este ca am fost plimbata cu dosarul de la Ana la Caiafa pentru elucidari diagnostic apoi nu a fost suficient 4 specialisti care au confirmat invaliditatea am fost trimisa la INEMRCM Bucuresti.Pe scurt oameni buni nimic nu merge in tara asta fara spaga si chici cine e de vina noi prosti

 6. Mi se pare …sau nu ca in tara noastra nu numai in sistemul de sanatate sunt o gramada de legi-anomalii….
  Cum sa nu fie gratuite protezele pentru femeile care au cancer la san…si sa se deconteze schimbarea de sex…ce sistem a dat aceasta lege? Acelasi sistem care a aprobat ca insotitorii persoanelor cu handicap sa nu mai aiba carte de munca, acelasi sistem care aproba medicamentele pentru bolnavii de cancer dupa ce pacientul moare, iar exemplele ar putea continua la nesfarsit. Pana cand oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *