50 Shades of Grey în 4DX și 3D!

11334239_773369132778990_3427226057557438231_o 10835316_773369109445659_1436619169967803181_o

Începe filmul. Apare armăsarul. Christian. Arată beton. Costum scump, freză făcută în Photoshop, țiplă. Femeile din sală suspină. Ar vrea și ele, acasă, unul ca ăsta, în locul celui de pe canapea, cu burtă de bere și cu barba nerasă de două săptămâni.

Oricum, Christian ăsta parcă ar discuta exact cu ele. Cu fiecare în parte. Și ar vrea-o pe fiecare în parte. Asta face proiecția 3D. Te face personaj din film.

Se apropie de ea, de actrița cu rolul principal. Grăsuța simpatică de lângă mine tremură. Parcă o strânge pe ea de mână. O văd cum își țuguie buzele ca să-i răspundă masculului la sărut. Doar are ochelari 3D. E de acolo.

Christian deschide un sertar. Sertarul lui cu jucării. Ce ciudățenii are în sertarul ăla! Eu pe acasă am un Playstation vechi și niște cărți de joc. El niște bâte, niște cătușe și multe bice din piele. Simt puțină invidie. Dar, asta e! Nu pot fi invidios pe el și pentru că are bice și elicopter. Rămân doar la povestea cu elicopterul.

Mi-o leagă pe asta. Pe Anastasia. Și toate femeile din sală sunt acum Anastasia. Doar au ochelari 3D. Dintr-o dată, se face liniște în sală. Doamnele nu se mai simt prea confortabil. Unora scena le aduce aminte de burtosul de acasă. Din păcate.

Christian îi face cunoștință Anastasiei cu… măciuca. Altfel nu pot să-i spun. E ditamai bâta, cu mâner acoperit în piele și niște ținte pe el, de i-ar face și pe cowboy-i din Vestul Sălbatic invidioși.

Și o croiește. O dată. De două ori. De mai multe ori. Și doamnele din sală urlă. O dată, de două ori, de multe ori. Și urlă. Sincer, nu ca un orgasm simulat. Pentru că simt totul. Pentru că sunt la 4DX. La fiecare lovitură de „trandafir” aplicată de Christian Anastasiei, doamnele resimt impactul. Scaunele lor se mișcă în toate direcțiile și le provoacă dureri similare lovirii.

Christian atinge chatarsisul. Și toate doamnele din sală primesc direct în față un ditamai jetul. Exact ca Anastasia. Pentru că, la 4DX, fiecare spectator este vizat de niște stropitori. Răsuflă ușurate. E doar apă. Eu am apucat să apăs înainte butonul „No water”. Ai opțiunea asta. Iar, în scena asta, e musai ca butonul să fie pe „off”.

…..

Din fericire, în realitate, „50 Shades of Grey” nu este în varianta 4DX. Producătorii au decis să nu devină și mai penibili decât sunt. Slavă Domnului, am scăpat.

Aseară, am fost la premiera primului cinematograf 4DX din România. E foarte tare! Prea tare! E o nouă viziune. Chiar devii personaj, chiar participi la acțiunile din film. Scaunele se zguduie cu tine la fiecare accident, la fiecare impact, stropitorile arunca jeturi de apă spre tine la orice ploicică, ceața te cuprinde din laterale, poți simți chiar și anumite mirosuri.

E foarte mișto! Mad Max e genial în 4DX și 3D.

Și repet: slavă Domnului că „50 Shades of Grey” nu este în varianta 4DX!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *