FOARTE TARE: ŢARA ARDE…. ŞI OALA CU CIORBĂ DISPARE!

ciorbademiel

Sursa Libertatea: Reclamaţii la 112: Oala cu ciorbă a dispărut de pe aragaz

Poliţiştii din Buzău se confruntă cu tot felul de reclamaţii la numărul de urgenţă 112, care mai de care mai amuzante. Chiar dacă aceste apleuri stârnesc râsul, oamenii legii sunt obligaţi să le investigheze, ceea ce înseamnă muncă în zadar şi bani cheltuiţi.

Potrivit comandantului Poliţiei Buzău, în ultimele luni, poliţiştii au fost nevoiţi să cerceteze furtul unor ghivece de flori, a unor pantofi tociţi sau a unor animale care ulterior s-au dovedit a fi scăpate din lanţ, în timp ce alte persoane au semnalat că le-a dispărut oala cu ciorbă de pe aragaz.

Pentru că legea îi obligă, poliţiştii trebuie să investigheze toate aceste reclamaţii, iar la final să ofere celor care au depus sesizarea rezultatul anchetei.

„A trebuit, de prea multe ori, să mergem să cercetăm reclamaţii de furt ale căror prejudicii au fost insignifiante. Am avut o reclamaţie că s-a furat o oală plină cu ciorbă. Autorul a fost descoperit, însă nu am recuperat decât oala. O astfel de intervenţie este destul de costisitoare dacă este să calculăm că deplasarea la faţa locului se face cu autoturismul, blocăm cel puţin doi oameni, plus costurile materialelor consumabile utilizate de ofiţerul criminalist pentru că, fiind vorba de un furt, trebuie să procedăm conform procedurii statuate de Codul de Procedură Penal”, a declarat comisarul-şef Ion Marin pentru Mediafax.

5 comentarii la „FOARTE TARE: ŢARA ARDE…. ŞI OALA CU CIORBĂ DISPARE!

  1. buna Dan!am vazut ca,Cristina a stat la sol. uite,am felicitat-o pe Cristina pentru curajul ei de a-ti oferi un cadou,pot spune periculos!eu una din lipsa curajului nici macar nu as recomanda nimanui sportul asta.

  2. Am vazut si eu stirea despre „furtul secolului”… Daca asta e stire de aparut in ziar sau la tv…Uite unde am ajuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *