LA MULȚI ANI, MARIA!

Știu că marea sărbătoare a Sfintei Marii este pe 8 septembrie și că, astăzi, nu prea se urează „La mulţi ani!”, dar nu mă pot abţine.
Asta pentru că, anul acesta, pentru prima oară, am două Mării de sărbătorit, în familie: mama şi Sophia Maria.
 
La mulţi ani, dragele mele! Să fiţi sănătoase şi fericite pentru totdeauna!
La fel vă doresc şi vouă, celor care astăzi vă sărbătoriţi numele! Maria, Mariana, Marian, Mărioara, Maricica, Marin şi orice alt nume derivat!
La mulţi ani!

10 comentarii la „LA MULȚI ANI, MARIA!

 1. La multi ani, desi e un pic tarziu, dar am fost ocupata cu mirositului florilor primite de Sf Maria …..(numele meu e Ana-Andreea, dar cine ma iubeste, ma iubeste oricum).Sanatate la Marii si multe bucurii in familie!

 2. Buna seara,
  Chiar daca am trecut de cele 2 sarbatori ale Sf Maria, urez si eu tuturor un sincer la multi ani si doresc sa clarific un lucru.
  Pe 15 august se sarbatoreste Sf Maria, rationamentul este acela ca se infaptuieste intalnirea Ei cu Iisus. Acesta este considerat un prilej de bucurie pt Ea si pt oameni (lucru logic in opinia mea si se cuvine sarbatorit)
  Ador blogul dvs. insa ma asteapta un examen foarte greu pt care ma pregatesc intens. In scurt timp voi termina si o sa fiu la zi cu comentariile la articolele dvs.
  O seara buna!

  • Multumesc mult pentru primul dvs comentariu. Va mai astept pe aici. Va doresc si eu „La multi ani”, desi e tot asa… cu intarziere. Bafta multa la examen. Sa ma tineti la curent cu rezultatele. Sa ne „auzim” cu bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *