UNII COPII ÎŞI DORESC DE LA MOŞ CRĂCIUN DOAR SĂNĂTATE!

Nu ştiu ce îi scrieţi voi lui Moş Crăciun.

Ştiu, însă, că Adina are o singură dorinţă. Vrea de la Moşul doar SĂNĂTATE!

Adina are 14 ani şi ciroză hepatică autoimună. Are nevoie de un transplant de ficat. Împreună cu sora ei mai mare, Florentina, au venit la mine şi mi-au cerut ajutorul.

Le-am ajutat să-şi facă analizele la Fundeni. Florentina, la 22 de ani, este hotărâtă să-şi pună viaţa în pericol şi să-şi ajute sora. Îi va dona o parte din ficatul ei Adinei.

Analizele au demonstrat că cele două surori sunt compatibile. În primăvară, vor face transplantul. Adina are o şansă reală!

Provin, însă, dintr-o familie cu alţi şase fraţi. În total, stau, în aceeaşi casă, vreo 13 oameni, cu mătuşi cu tot. Sunt din Călăraşi, un oraş aproape mort, unde locuri de muncă nu există.

Aşa că au nevoie de bani. Au nevoie de bani pentru o asigurare medicală pentru Florentina- care nu lucrează, au nevoie de bani pentru medicamentele Adinei- cam 500 de lei pe lună, timp de vreo doi ani de acum încolo, au nevoie de bani pentru întreaga familie.

De Crăciun, le-am ajutat eu. I-am trimis Adinei o sacoşă cu medicamente, pentru că de atâtea are nevoie. Este, însă, doar reţeta pe o lună.

Pe lângă aceastea, am mai adăugat câteva dulciuri primite de Sophia Maria şi am expediat coletul cu o linguriţă de sănătate la Călăraşi, către Adina.

Dar, luna viitoare, ea va avea nevoie de aceeaşi pungă cu medicamente, iar, dacă vreţi să fiţi alături de Adina, fiecare ajutor este binevenit. Ori cu pastilele necesare, ori cu câţiva bănuţi.

Pastilele mi le puteţi trimite mie, vă dau detalii despre reţetă, la cerere, pe blog sau bănuţi puteţi pune în contul asociaţiei „Alege-ţi viitorul”, deschis în lei, la BCR Bucureşti, sucursala Izvor: RO21RNCB0081123274580001.

 

2 comentarii la „UNII COPII ÎŞI DORESC DE LA MOŞ CRĂCIUN DOAR SĂNĂTATE!

    • ursofalc cp 250mg, 60 cp imuran, cp 50 mg 60 cp medrol cp 4 mg 60 cp lagosa 150 mg 60 cp nexium cp 20 mg 60 cp sargenor fiole bufabile 30 maltofer fol 90 cp calciu 500 mg 30 cp vigantoletten 500 60 cp. Pe scurt, o sacosa de medicamente. Nici eu nu inteleg limbajul, le-am primit denumirile pe sms. L-am aratat la farmacie si cei de acolo, vorbind aceeasi limba, au inteles si mi le-au dat. Orice ajutor e binevenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *