VIVE LA FRANCE! TRĂIASCĂ CIRCUL!

http://youtu.be/ZHLFuaTsniA

Mare sărbătoare mare, astăzi, pentru francezi. Parade, bucurie, spectacol. La mulţi ani Franţa!

Dar avem şi noi în ţara Mioriţei ceva spectacol!

Nu e o sărbătoare. Într-o realitate absolut normală, n-ar trebui să fie!

Şi, totuşi, la noi, se poate! La noi, comemorarea se transformă în aniversare! Pentru că mulţi bârfitori, mulţi dependenţi de uitat pe gaura cheii, mulţi necrofili, aş putea spune chiar, îşi iau berea, punga cu seminţe şi se aşează în faţa televizorului cu un scop anume: să vadă ce s-a întâmplat la comemorarea unui an de la moartea Mădălinei Manole.

Şi, din păcate, chiar au ce vedea. Pentru că a fost circ. Mare circ. 100% mioritic, 100% natural, pornit dintr-o ură la fel de naturală şi aproape bolnavă.

Astăzi, la cimitir, Petru Mircea şi părinţii Mădălinei i-au dat poporului spectacol! Gratis, dar de mare intensitate!

Mă abţin, cu greu, de la alte comentarii. Vedeţi totul la tv. Comentaţi voi singuri.

Mai spun doar atât: sunt convins că Mădălina merita mai mult!

http://youtu.be/5Ytlz-ax_mk

2 comentarii la „VIVE LA FRANCE! TRĂIASCĂ CIRCUL!

  1. Nu vreau sa te jignesc. Dar, cred ca esti si tu constient. Asemenea momente nu ar trebui difuzate si re re redifuzate. Asemenea oameni – parinti, soti, „prieteni” ai vedetelor – nu ar trebui transformati si ei in vedete.
    Stiu ca se da ce-ti cere publicul, stiu ca nu poti comenta pentru ca emisiunea pe care o prezinti e de asa natura… dar asta nu inseamna ca e ok… Adica… sunt multi oameni care fac circ. Dar nu toti ajung „actori” la tv. E nebunie suficienta circul in sine, nu mai e nevoie si de spectatori din fata ecranului…

  2. intrebati-va sufletul daca fata orcarui dintre voi s-ar sinucide iar ginerele ar avea astfel de comportament voi nu ati reactiona ? lasa-ti falsa bunacrestere asa cum altii au fals patriotis si afirma ca mai bine in tara mea sarac dar in esenta e incapacitate si frica .Un om rational se abtine de la comentarii sau pareri, ce fac sau ar trebui sa faca partile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *