Am intrat în lista celor mai citite bloguri. Vă mulțumesc!

viralExperții de la refresh.ro, în colaborare cu zelist.ro, cea mai complexă soluție de monitorizare social media românească, fac săptămânal un top cu cele mai viralizate subiecte din presa online și pe bloguri.

În săptămâna 4-10 august, www.dancruceru.ro a ajuns pe locul al patrulea, alături de niște bloggeri extrem de vechi și de consacrați. Subiectul Cum ne fură supermarketul cu cele mai mici prețuri a devenit viral cu aproape 1300 de share-uri, sute de comentarii și peste 3000 de like-uri directe. Încă nu am statistica oficială, dar estimez că, în total, acest articol a fost citit de aproape 50 de mii de oameni.

Aparent sunt cifre seci, în realitate, însă, fiecare dintre zecile de mii de cititori a fost atenționat de o măgărie pe care o face o mare afacere pe spatele nostru, al tuturor cumpărătorilor. Imaginați-vă ce înseamnă 50 de mii de clienți pierduți de supermarketul respectiv. Sau măcar 50 de mii de oameni care nu vor mai fi țepuiți, care vor face o gaură în bugetul respectivilor, nemaifiind păcăliți! Eu zic că e foarte mult!

Eu vă mulțumesc sincer pentru interesul acordat subiectului. Sper, însă, ca acest subiect să nu rămână în online și să apară și câteva măsuri concrete.

PS: OPC-ul încă nu mi-a răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *