CE MĂ ENERVEAZĂ: PARCANGIII! MAMA LOR!

În România, există oameni care şi-au luat străzi! La propriu!

Le-au făcut mamele lor străzi! Când erau mici, i-au luat mămicile şi i-au întrebat: „Ce-ţi doreşti când vei fi mare?!”. „O stradă”, a răspuns, invariabil, godacul din braţele ei. „Hai că-ţi dă mama, atunci, o stradă! Aşa de la mine! Fără număr!”.

Şi, uite aşa, peste ani, godacul s-a făcut ditamai grohăitorul şi a moştenit strada. Că doar i-a dat-o mă-sa!

Aşa că, acum, când pleacă parcangii autorizaţi, că li se termină şi lor programul, vin grohăitorii! Şi încep să ia taxe! 1, 5, 10, 15 lei, în funcţie de faţa prostului! Prostul, v-aţi dat seama, e cetăţeanul disperat ce caută parcare, într-un Bucureşti mai puţin european ca niciodată.

Şi prostul le dă. Că se grăbeşte, că n-are unde să-şi pună maşina, că îi este frică să se certe cu ei, că îi e teamă că, atunci când se va întoarce, va găsi maşina zgâriată. Şi le dă! Că doar e strada lu’ mă-sa! Şi n-ai cum să te pui cu mă-sa! Doar totul e până la mame! Mama lor!

Chiar nu putem să le facem nimic? Sugestii, propuneri, ceva?

11 comentarii la „CE MĂ ENERVEAZĂ: PARCANGIII! MAMA LOR!

 1. Eu nu le dau. Pur si simplu, nu le dau, iar daca cer, ii refuz. Cu riscul de a o gasi zgariata. Si ce daca? Am casco. Si i-as si reclama daca ii fac ceva prea rau….
  Nu cred ca dandu-le mai scapam de ei. Singura sansa este sa ii dezvatam, refuzandu-i.

  • Da, este si atitudinea ta o varianta. Nu uita, insa, ca la casco ai o franciza pentru reparatii. Si tot scoti bani din buzunar. Oricum, eu i-as calca in picioare pe toti parcangiii astia. Ii urasc.

 2. Pe jegosul din poza il stiu, poza e facuta langa ASE pe Dorobanti. Vin de 3 ani la Facultate acolo si il vad in fiecare zi. Este foarte bine imbracat, fumeaza si are alte cheltuieli incredibile pt un cersetor : bea cafea de la Costa (unde era 10 lei o cafea ), mananca sandwich-uri ambalate si mai ales PLEACA ACASA CU TAXIUL (vazut). Mi se pare incredibil si nu pot sa inteleg cum de nimeni (autoritati) nu ia o atitudine agresiva impotriva acestor nimicuri care nu cersesc, ci constrang soferul sa lase bani cu o atitudine incredibil de agresiva si impertinenta. O data nu am avut sa ii dau si mi-a spus ca nu e bine sa ma pun cu el. Bineinteles am avut curajul sa las masina acolo ? Sa risc paguba de 4 x cauciucuri in cazul in care le taie? Sa zic…lasa ca il prind dupa ?

  Mai nou, am vazut saptamana asta ca pe toate stradutele de langa ASE ( unde e zona rezidentiala ) au aparut minim 4-5 indivizi de tipul astuia. Parchez eu pe o straduta, cat mai departe de ei, merg pe jos 5 minute, ma repereaza si ma intreaba unu imbracat de firma : „esti cu masina?” , „De ce intrebi ?” zic eu…”Ca sa stiu daca ai platit taxa sau nu…”

  Cred ca asta spune totul despre atitudinea jegosilor astia care nu mai au nicio jena (nici macar jena de a se afisa oameni saraci !!! -haine firma, ceasuri, telefoane scumpe, parfumuri, freza facuta etc ) si te obliga sa le dai !

  Trebuie sa ne unim si sa determinam presa sa mediatizeze cat mai mult cazurile astea ca sa trezeasca autoritatile din somn si sa se creeze o presiune pe aceste nimicuri de oameni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *