CREDINŢA LE-A SCHIMBAT VIEŢILE!

Ei sunt Loredana şi Bogdan Marin. Pe el îl cunoaşteţi mai bine, este BODO, solistul trupei Proconsul. Ea este soţia lui devotată.

De aproape doi ani, vieţile lor s-au schimbat radical. Îl ştiu pe Bodo de ceva vreme şi chiar s-a schimbat profund. Înainte era un rebel, un tip care nu putea preţ pe înţelegere şi pe linişte, un „nebun”. Înţeleg că şi Loredana era la fel.

Acum, cei doi sunt familia ideală. S-au regăsit unul pe celălalt, şi-au găsit liniştea sufletească şi, mai ales, l-au găsit pe Dumnezeu.

Asta pentru că s-au pocăit sau, cum spun ei, au devenit creştini practicanţi. Lor biserica şi Dumnezeu le-au dat un nou ţel în viaţă, i-au făcut să trăiască în lumină, să fie buni.

Eu nu propovăduiesc aici niciun gen de religie, eu, însumi, fiind destul de lipsit de evlavie.

Totuşi, credinţa i-a schimbat total pe aceşti doi oameni. La ei a funcţionat şi stau să mă gândesc dacă, măcar uneori, nu ar trebui să reflectăm mai mult la Dumnezeu, în orice formă ar fi el.

Întreaga nouă poveste a lui Bodo şi a Loredanei o veţi afla în premieră şi în exclusivitate, luni, la Poveştiri Adevărate, de la16.30.

9 comentarii la „CREDINŢA LE-A SCHIMBAT VIEŢILE!

 1. Acum am sosit de la biserica,ma simt libera si fericita,dar sa stii ca nu merg deseori,ci atunci cind am timp si stare pentru asa ceva.Eu sunt de religie reformata ,la noi e mai simplu cu ceremoniile,dar ii felicit pe Bodo,am citit despre ei,au mai ajutat alte familii,e demn de urmat !E bine sa ai o credinta si e bine sa nu ti se impuna sa faci sau sa crezi in ceva!Eu fac tot pe cont propriu,fac ce simt si mi-e bine asa!Va admir familia frumoasa ,sa fiti mereu asa fericiti !

  • Fiecare este liber sa creada in ce vrea. Important este tocmai faptul ca ai o credinta. Multumesc si pentru urari.

 2. Sincer nu cred in schimbarea oamenilor si nici in cei care il baga pe Dumnezeu la inaintare; plus ca pentru nimic in lume nu as trece la alta religie, fie ea si crestina. As incerca sa iau din religia mea ce e mai bun pentru a imi construi niste principii de viata.Nu cred ca daca schimbi religia brusc devii intr-un fel sau altul diferit.Ma pot duce foarte bine la manastiri si sigur ma voi canaliza pe ce e de schimbat in viata mea pentru a-mi fi bine mie si familiei.Insa, cei doi sunt de remarcat.Atat.Nu de urmat, dupa umila mea parere.Acum, cel mai bine ei stiu.

 3. Bine ca mai vedem si „altfel de reportaje”, ma bucur. De asemenea ma bucura „omenia ce erupe din semenii nostri cand nici nu credeai”, ca fara fast si demonstratii cred in Cel de Sus, demonstrand-o prin faptele lor frumoase, crestinesti,care sunt de laudat ! Felicitari tie, felicitari lor si tuturor celor care fac ceva, cat de cat pentru cei in impas sau neputinta !

  • Multumesc mult pentru gandurile bune. Aprecierile sunt cele mai frumoase recompense in privinta muncii cuiva. Iar noi, jurnalistii, chiar functionam pe baza aprecierilor publicului.

 4. credinta in Dumnezeu este cea mai importanta!imi place de Bodo si ma bucur mult ca acum si-au gasit linistea!

  • Mi-am dat seama ca, la ei, nu e doar o chestie de suprafata, ci chiar profunda. Ma bucur pentru ei, indiferent de alegerea aleasa.

 5. Fiecare dintre noi avem nevoie de credinta vie in Dumnezeu care transforma fiinta noastra,familia ,relatiile cu semeni de fapt schimba totul ,,Caci daca este cineva in Cristos este o faptura noua . Cele vechi s’au dus :Iata ca toate lucrurile s’au facut noi”. 2 Corinteni 5:17.Omeneste nu este posibil dar Dumnezeu poate face si azi minuni daca credem.Ne bucuram mult pentru familia care l-a gasit pe Dumnezeu– Felicitari!!! Bine a-ti venit in familia lui Dumnezeu! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
  Prin Cuvintul Lui ,Dumnezeu i-mi spune mie si tie dragul meu: ,,Cautati pe Domnul cita vreme se poate gasi”…..El este aproape de fiecare dintre noi. Doamne ajuta-ne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *