Super-ofertă: cumperi o viață cu mai puțin de 10 lei!

www.pentruanamaria.ro

www.pentruanamaria.ro

Astăzi e o super- promoție! Mai tare ca promoțiile la haine, ca reducerile de 90% la încălțări, ca tichetele cadou la băuturi gratis!

Azi, poți cumpăra o viață cu doar 2 euro! Mai puțin de 10 lei! Mai puțin de cât costă un pachet de țigări, mai puțin de o bere scumpă, mai puțin de o ciorbă la restaurantul din colț!

Doar 2 euro! Și vei cumpăra viața orădencei Ana- Maria! Are 25 de ani si vrea să iubească! Ai putea fi chiar tu! Căci, pentru cei doi euro, te va iubi pentru totdeauna!

Altfel, în curând, nu va mai avea ce să-ți ofere în schimbul celor doi euro, iar tu nu vei mai avea ce să cumperi! Vei rata promoția!

Căci, Ana- Maria e bolnavă. Are un diagnostic crunt: meduloblastom de o înaltă malignitate. Pe înțelesul tuturor, tumoră cerebrală.

Dar e operabilă, cu șanse reale de vindecare! Contra sumei de 60.000 de euro! Bani prea mulți pentru întreaga ei familie!

Dar tu poți profita acum! Îi poți oferi 2 euro! Și o poți salva! Iar viața ei va fi mereu și a ta, de acum încolo!

1938077_10203479327489274_783653426_n

Așa că uită-te în ochii ei și spune-i că nu poți să o ajuți! Spune-i că nu vrei să renunți la jumătate de pachet de țigări, sau la ciorba de la prânz ca să-i dai banii ăștia! Spune-i că ești prea comod, prea insensibil. Și las-o să moară!

Povestea ei o găsiți pe www.pentruanamaria.ro sau pe www.facebook.com/pentruAna-Maria. Viața ei, însă, o găsești în buzunarul tău!

2 comentarii la „Super-ofertă: cumperi o viață cu mai puțin de 10 lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *