Mai sunt și oameni care visează!

5

Zilnic ești înconjurat de oameni care te privesc cu răutate, cu invidie, de oameni care te-ar înjura doar pentru că au ei o zi proastă și nu le place fața ta. Zilnic, în loc de „mulțumesc” primești un „du-te dracului”. Zilnic, întâlnești oameni blazați, fără idealuri, fără speranțe, fără viitor. Oameni cufundați într-un prezent anost, mediocru, sumbru. Uneori chiar tu ești unul dintre ei.

Astăzi, însă, vreau să vă arăt niște oameni minunați. Paradoxal, mai există. Niște tineri frumoși, care încă mai cred în visuri, care încă sunt convinși că vor rupe norii, că vor schimba lumea și că vor ajunge pe culmile gloriei fără ca vreun singur obstacol să le poată sta în cale.

Ei sunt grupa „Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă”, de la cursurile de actorie ale TV&Film Academy by Ruxandra Ion.

Andreea, Anca, Balgy, Simona, Loredana, Sabina, Tibi, Mihai, Octa, Mike, Victor sunt siguri că vor deveni mari actori. Serios! I-am întrebat chestia asta și niciunul nu a avut vreo ezitare. „Da, eu voi actor! În doi, trei ani, ai să vezi cât de mare voi fi! Pe scena Naționalului!”.

Și i-am iubit pentru răspunsul ăsta. În urmă cu mai bine de 10 ani, visam să lucrez în televiziune. Și n-aveam pile, relații, bani. N-aveam decât un vis și o inconștiență frumoasă. Eram convins, aș fi pariat totul că eu voi ajunge „pe sticlă”! Și am reușit! Privind în urmă, nu știu cum am reușit. Nu există o rețetă magică, nu există un drum bătătorit deja, pe care poți să calci și, la finalul lui, vei atinge succesul. Trebuie doar să vrei! Mult, mult de tot! Și încet, încet, vine și succesul!

securedownload

Și am mai descoperit ceva fain la grupa asta de actorie: doi profesori minunați. Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă. Știți cum sunt oamenii ăștia? Absolut senzaționali! Pe cuvânt! Profesioniști, cadre didactice dedicate, oameni care chiar pun suflet. Au venit din timpul lor liber să pregătească diferite scene, au apelat la cunoștințele lor din industrie pentru a realiza ca la cinema filmările finale, cele de examen. În fața lor, nu pot spune decât atât: „Respect, domnilor profesori!”.

M-am jucat și eu de-ale actoriei, timp de două luni, alături de gașca asta minunată. Nu știu dacă voi apărea vreodată într-un film. Nu știu dacă am talent, deși Iță Brătillă zice că a văzut „multe lucruri bune” în mine. Știu, însă, că mai am foarte multe de învățat. Și o voi face! Pentru că am descoperit un lucru nou, un lucru care chiar îmi place! Și un nou vis! Acela de a fi actor!

photo 5 photo 4 photo 3 photo 110 841

Tu mai ai visuri? Tu mai îndrăznești să visezi? Încearcă! Vei fi mult mai fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *