6 comentarii la „IATĂ CUM MI-AM FĂCUT DE CAP LA 4.000 DE METRI! :) VARIANTA VIDEO

  1. FELICITARI DAN!!!!e de admirat curajul tau.eu as fi refuzat de frica….e un cadou frumos,vorba Cristinei ca sa vezi si tu cum e la 30 de ani.

  2. Adrenalina la 4000 de metri , bv Dan, mare curaj ai avut …sincer eu nu m.as fi incumetat …asa si pentru ca, vad ca iti plac senzatiile tari, ma gandeam sa ii propun Cristinei sa iti faca cadoul la 40 de ani asta : http://www.youtube.com/watch?v=2HxVeI9IPgs&feature=related eiii ce zici ??……daca la prima varianta Cristina a spus cam cu juma’ de gura ca ar dori sa te insoteasca la anu’….aici nu prea cred ca o sa vrea :))))

  3. Dar ce curaj ai …nu ai avut asa o strangere de inima? Ce sa te intreb pe tine de curaj? la varsta ta! Alte sporturi extreme mai doresti sa practici? Da-ne de veste!

    • Recunosc ca am avut si destula frica, dar sunt un tip destul de ambitios si nu ma las. Asa ca, pana la urma, mi-am facut curaj si am sarit. Alte sporturi extreme n-am mai facut si nici nu intentionez, dar… cine stie?! Daca numesti casnicia sport extrem, atunci pot spune ca asta practic din greu. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *